Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Επι τόσους αιώνες πλήθος βαρβάρων πέρασαν απο εδώ και άφησαν το DNA τους . Οι πόλεμοι σκότωσαν επιλεκτικά τους γενναίους και τίμιους ( που μπαίνουν μπροστά στην μάχη ) ενώ οι
μίζεροι και οι βλάκες γλυτώνουν και αφήνουν πολλούς απογόνους . Κανένας μηχανισμός δεν υπήρχε που να επιλέγει και να αναπαράγει επιλεκτικά τους τίμιους και έχοντες εγκέφαλο ικανό να λειτουργεί .
Έτσι το δευτέρας ποιότητας έμψυχο υλικό πολλαπλασιάστηκε επικίνδυνα . Τώρα όμως ήρθε η ώρα της κάθαρσης !

Στην κρίση θα φανούν ποιοί είναι ικανοί να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και να επιβιώνουν . Αυτοί που κλείνονται ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στο σπιτάκι τους και βλέπουν τηλεόραση θα εξοντωθούν απο την οικονομική κρίση . Αυτοί που επαγρυπνούν και συσπειρώνονται σε ομάδες και συζητούν και ψάχνουν τρόπους αντίδρασης στις δυνάμεις κατοχής , απέδειξαν οτι έχουν το καλό DNA . Αυτό όμως δεν είναι αρκετό . Όταν έρθει η οικονομική κατάρρευση θα πεθάνουν παγιδευμένοι στις πόλεις ( όπως και αυτοί με το δευτέρας επιλογής DNA ) . Για να σωθούν θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να ιδρύσουν τα δικά τους ΑΥΤΑΡΚΗ ΧΩΡΙΑ . Έχοντας την παραγωγή τροφής στα χέρια τους , η οικονομική κατάρρευση δεν θα τους επηρεάσει . Οχυρωμένοι στα χωριά-κάστρα τους θα μπορέσουν να αποκρούσουν τον υποσιτισμένο όχλο που τυχόν θα τους πολιορκήσει .
Όταν τελειώσει η λαίλαψ της κρίσης θα υπάρχει μόνον ένας υγιής πληθυσμός με εγκέφαλο πρώτης ποιότητας .
Κάπως έτσι προχωρά η Φύση .
Κάπως έτσι το ΠΑΛΑΙΟ εξοντώνεται και ανατέλλει το ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ