Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Αναφορά Γρυμπογιάννη στον ΑΠ για τις καταγγελίες Βαρουφάκη και την ανάγκη παραμερισμού του αρθ. 86 Σ

Προς: 
Πρόεδρο Αρείου Πάγου (e-mail) 12 Φεβρουαρίου 2015
ΑΝΑΦΟΡΑ
Κύριε Πρόεδρε του Αρείου Πάγου,

Διαβιβάζω προς Υμάς, λόγω της εξαιρετικής σοβαρότητάς του, το πρώτο συνημμένο (την ηλεκτρονική δημοσίευση: «Βαρουφάκης: Δέχθηκα απειλές, για να μην κάνω αποκαλύψεις για τραπεζικά σκάνδαλα»
Θεωρώ βασίμως, ότι το εν λόγω δημοσίευμα εμπεριέχει ουσιώδη δικονομικό συσχετισμό με το δεύτερο συνημμένο {Προς: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ζωή Κωνσταντοπούλου (αρ.πρ.97/11.2.2015). Κοινοποίηση: Πρόεδρο Αρείου Πάγου (αρ.πρ.375/6.2.2015) e-mail 6 Φεβρουαρίου 2015. «ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86Σ»}.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν απλώς και επιβεβαιωμένα «μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση των γεγονότων της σήμερον» («επιβεβαιωμένα» ως το 3ο συνημμένο «ΠΡΑΞΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Ι. ΜΑΣΣΕΛΟΥ», μιας καταγγελίας (*) με εθνικής σημασίας καταγγελλόμενα μεγέθη που σχετίζονται με όλες τις δικογραφίες κατά τρόϊκας και εσχάτης προδοσίας), αλλά συνιστούν μία απαίτηση εξονυχιστικής διερεύνησής τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αμελλητί.- (*) καταγγελίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως «Αναφορά – Καταγγελία – Ανοιχτή Επιστολή προς Δικαστικούς Λειτουργούς και Νομικό κόσμο»
.
Γρυμπογιάννης Γεώργιος
Παλαμά 15, …  συνημμένα τα αναφερόμενα στο κείμενο τρία έγγραφα, ακολουθεί ως 4ο συνημμένο σε word η παρούσα αναφορά.