Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλο διπλό για τον Αιγινιακό.1-2 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας πανηγύρισε ο Αιγινιακός που νίκησε 2-1

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Πιερίας ανέβηκε στους 16 βαθμούς και την όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Football League, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 13 και την ενδέκατη θέση.
Μετά από κακό παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο η Αναγέννηση ήταν εκείνη που πήρε προβάδισμα. Στο 35' ο Πέεφ έκανε το μακρινό σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.
Ωστόσο ο Αιγινιακός απάντησε πέντα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Γουέλκαμ για να λήξει έτσι το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος φαινόταν ότι όποια ομάδα κατάφερνε να σκοράρει θα ήταν κι εκείνη που θα νικούσε. Και το «χρυσό» γκολ το βρήκε ο Αιγινιακός στο 86' με τον Αχιλλέα Αχαλινόπουλο.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης, Πέεφ.
Αιγινιακός (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ρίκα, Πέντα, Ντεβέσα, Γεάλκαμ , Καζάκης.


Διαμαντόπουλος: «Ήταν παιχνίδι δίχως αύριο»

Μονόδρομος ήταν η νίκη για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο τεχνικός του Αιγινιακού μετά την λήξη του αγώνα, μίλησε για ένα ποιοτικό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν διαφορετικός και όποιος σημείωνε τέρμα θα ήταν και ο νικητής του αγώνα.
«Ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη. Το θετικό για εμάς ήταν ότι παίζαμε εκτός έδρας, ενώ για την Αναγέννηση το αρνητικό ήταν ότι έπαιζε στην έδρα της. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά ποιοτικοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα μακρινό γκολ σε αναπάντεχο σημείο του αγώνα αλλά στη συνέχεια ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε» επεσήμανε αρχικά.
Για την Καρδίτσα και τις ομάδες της κατηγορίας ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Η Αναγέννηση είναι καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Απλούστατα, πληρώνουμε όλοι το σύστημα που έχει το φετινό πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που πέφτουν έξι ομάδες και δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες σε παιχνίδια, δηλαδή να έχουν τέτοιον χαρακτήρα τα ματς, αυτά τα πράγματα δε λειτουργούν θετικά για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς κάποιες ιστορικές ομάδες να τις καταδικάσεις να φύγουν από το πρωτάθλημα για τον α’,β’ λόγο. Αυτά βέβαια δεν είναι δική μου υπόθεση. Επειδή έχω την εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι μία ομάδα σαν την Καρδίτσα αξίζει μία καλύτερη τύχη. Να ευχηθώ στο φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Καρδίτσα. Ειλικρινά, είναι μία ομάδα που συμπαθώ όλα αυτά τα χρόνια. Από μικρό παιδί είχα συμπάθεια σε αυτή την ομάδα».