Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Οι Λίστες των Αναγνωστών που έχουν καταγωγή από την Πόλη και άλλες περιοχές

Στο τέλος του άρθρου μπορείτε να προσθέσετε το όνομα σας στη λίστα και να μπείτε στην παρέα μας.
Συγκινητικά Μηνύματα Ελλήνων Πολιτών από την Βραζιλία έως τη Νότια Αφρική! Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας. 
Πριν μερικούς μήνες δημοσιεύσαμε μια ανακοίνωση σχετικά με τους αναγνώστες μας που έχουν καταγωγή από την Πόλη και τη Μικρά Ασία. ( Διαβάστε την εδώ). Μέσα σε μερικούς μήνες, ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια μας περισσότεροι από 300 αναγνώστες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό.

Μερικοί στόχοι της προσπάθειας μας είναι:
1) Πιθανή εύρεση φίλων, γειτόνων και γνωστών προσώπων από το παρελθόν. 
2) Εντοπισμός παλιών φωτογραφιών από σχολεία, εκκλησίες, γειτονιές, σπίτια κ.λ.π
3) Δημιουργία  εκδηλώσεων με θέματα που αφορούν τους Κωνσταντινουπολίτες. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά στην πρώτη μας ξεχωριστή εκδήλωση στο εστιατόριο Πέραν στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
4) Διοργάνωση  ξεχωριστών εκδρομών στην Πόλη και την υπόλοιπη Τουρκία για λίγους και καλούς! Το Πάσχα οργανώνουμε την πρώτη μας ξεχωριστή εκδρομή με πολλές εκπλήξεις!

Όποιος ή όποια από τους αναγνώστες μας που είναι στις λίστες δεν θέλει να εμφανίζεται το όνομά του/της δημόσια μπορεί να μας το ζητήσει και θα το αποσύρουμε άμεσα. Επίσης αν σε κάποια καταχώριση υπάρχουν στοιχεία λάθος ή ελλιπή, παρακαλούμε να μας τα εντοπίσετε.
Πιθανόν κάποιοι αναγνώστες να αναγνωρίσουν παλιά φιλικά ή οικογενειακά τους πρόσωπα. Αν θέλετε να σας φέρουμε σε επαφή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης έχουμε συγκεντρώσει σπάνιο φωτογραφικό υλικό που κατά καιρούς θα το δημοσιεύουμε πάντα με την άδεια του κατόχου.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ