Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Βικτώριας Γραβάνη, υποψήφιας βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Ο πιο μεγάλος αγώνας  ξεκινάει...

Στην εκλογική μάχη της Κυριακής  ο ελληνικός λαός επέλεξε την ελπίδα. Ύψωσε το ανάστημά του
και αποφάσισε να τελειώσει οριστικά με τη διαφθορά, τη διαπλοκή και την εθνική υποτέλεια, στηρίζοντας με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ακούμπησε στο ΣΥΡΙΖΑ τις προσδοκίες του για μια κοινωνία δικαιοσύνης,  ευημερίας και εθνικής αξιοπρέπειας.
 Αυτό δημιουργεί σε όλους εμάς, που από οποιαδήποτε θέση είτε ως υποψήφιοι βουλευτές είτε ως μέλη οργανώσεων συμμετείχαμε σ' αυτόν τον αγώνα μια μεγάλη ευθύνη: να ανταποκριθούμε σ’ αυτές τις προσδοκίες δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για την πραγμάτωσή τους. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αλλά και κοιτάζοντας συχνά πίσω, για να θυμόμαστε πάντα από πού ξεκινήσαμε και ποιους εκπροσωπούμε.
Ευχαριστώ θερμά όλους, όσους  εμπιστεύθηκαν το ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και εμένα προσωπικά.  Ο συλλογικός αγώνας  για την τήρηση των  δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει θα συνεχιστεί αταλάντευτα.

Ολόψυχα εκφράζω τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου για καλή δύναμη στους συντρόφους  που εκλέχτηκαν βουλευτές, το Ζήση Ζάννα, τη Μπέττυ Σκούφα και το Χάρη Τζαμακλή, οι οποίοι αναλαμβάνουν και τη μεγαλύτερη ευθύνη. Θα έχουν την αμέριστη στήριξη όλων μας.
                                                Με αισιοδοξία και ελπίδα
                                                     Βικτωρία Γραβάνη
                                                     ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πιερίας