Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η προπονητική δεν είναι απλό ζήτημα. Το παιχνίδι, οι παίκτες, η επιστήμη γύρω από την ποιότητα της προπονητικής, είναι πολυπρόσωπα και μεταβάλλονται καθημερινά.

Αν θες να πετύχεις στην προπονητική πρέπει να «κτίσεις» μια φιλοσοφία για το πώς φαντάζεσαι ότι παίζεται το παιχνίδι, δίνοντας βάση στην κάθε λεπτομέρεια.
Όλοι οι πετυχημένοι προπονητές, όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους είχαν ένα σχέδιο, δεσμεύοντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους ως οδηγό για μια καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία.

 
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ «ΣΧΕΔΙΟ» ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
Σπουδάζοντας «Προπονητής Αθλημάτων» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης θα έχεις την ευκαιρία
 
Να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!
Ν’ αποκτήσεις κρατικό πτυχίο & την κορυφαία πιστοποίηση σπουδών NCFE από τον διεθνή φορέα απονομής τίτλων σπουδών της Βρετανίας για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου!
Να εξειδικευτείς στο άθλημα τις επιλογής σου!
Να παρακολουθήσεις ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Αθλητισμού & της Προπονητικής!
Πέρα από τα πρακτικά μαθήματα, να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα σεμινάρια όπως Τεχνικές Αυτοσυγκέντρωσης, case studies πετυχημένων προπονητών, διατροφικά μυστικά αθλητών, “mental training” κ.α, από κορυφαίους προπονητές & Managers ομάδων!
Ν’ αποκτήσεις αρκετές γνώσεις Ψυχολογίας η οποία συνδέεται άμεσα με την διαχείριση της σχέσης σου με τον αθλητή!
Να κάνεις καθημερινές προπονήσεις σε υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, γυμναστήρια κλπ.)!
Ν’ αξιοποιήσεις το δίκτυο μεγάλων στρατηγικών συνεργασιών του Ε.Ο ΞΥΝΗ, προς όφελος της πρακτικής σου άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης
 
 
Σπούδασε Προπονητική συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος:

http://www.iek-xini.edu.gr/iek-thessalonikis-campus