Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Αιγινιακός: Αναβολή ο Ρίκκα, δύο οι απόντες
Πιερικός: Χωρίς Κατσιαμήτα στο ντέρμπι

Αιγινιακός: Αναβολή ο Ρίκκα, δύο οι απόντες

Κανονικά συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην ομάδα του Αιγινίου ο πρώτος, εκτός πλάνων για το ματς με τον Πιερικό οι Γεωργίου, Αραμπατζής
Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα του Σταύρου Διαμαντόπουλου στον Αιγινιακό ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Πιερικό. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα στερηθεί τελικά τις υπηρεσίες του Αντώνη Ρίκκα καθώς ο δεύτερος εξασφάλισε αναβολή ενός έτους από τον στρατό, αλλά θα έχει τελικά δυο απουσίες να αντιμετωπίσει για το κυριακάτικο (14/12) παιχνίδι στην Πιερία για την 14η αγωνιστική.
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Αραμπατζής, που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών και Γεωργίου που απέχει από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων λόγω τραυματισμού. Έτσι, οι «εκλεκτοί» του Διαμαντόπουλου είναι οι εξής: Τόλιος, Μένκα, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Ναουμτσέφσκι, Πολύζος, Καζάκης, Πόποβιτς, Ίτσιος, Κ. Αχαλινόπουλος, Κουτσοσπύρος, Δεμηρτζόγλου, Ρίκκα και Πέντα.

Πιερικός: Χωρίς Κατσιαμήτα στο ντέρμπι

Ο Μιχάλης Ζιώγας αντιμετωπίζει μόλις μια απουσία για το εντός έδρας ματς με τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής
Μονόδρομος είναι για τον Πιερικό η νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον Αιγινιακό, προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά καθώς βρίσκεται στην «επικίνδυνη» ζώνη. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο (14/12) αγώνα με τον Κατσιαμήτα να τίθεται εκτός πλάνων καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Από κει και πέρα όμως ο Ζιώγας δεν αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα έχοντας στη διάθεσή τους όλους τους υπόλοιπους παίκτες.
Έτσι, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι εξής: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Σεντεμέντες, Καρτσαμπάς, Κρουσταλέλης, Ντόσης, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Τσιάρας, Μπουζούκης, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σαραηλίδης, Σταματής, Παλιάτσιος, Αλεξίου, Μανίκας, Ελιομάρ και Κόιτς.