Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΗ – ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΖΕΥΞΗ

 Συνάντηση με αντικείμενο την κατασκευή γέφυρας που θα αποτελέσει σημείο ζεύξης μεταξύ Πιερίας και Θεσσαλίας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας
Δημόπουλος, με τον ομόλογό του δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο, χθες στον Πλαταμώνα.
Απο το καλό κλίμα της συνάντησης, συμφωνήθηκε πως ένα τέτοιο έργο υποδομής θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή αλλα και μέτρο ασφάλειας για τη μετακίνηση των πολιτών απο το νότιο άκρο του Δήμου Δίου – Ολύμπου, τους Πόρους προς το βόρειο άκρο του Δήμου Τεμπών, τα Μεσάγκαλα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γαλάνης Αστέριος, οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Ζτάνης και Δημήτριος Γουλάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Σιώκας, Αθανάσιος Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πλαταμώνα Στέργιος Μπόζας και ο κύριος Γεώργιος Στούμπος. Απο την πλευρά του δήμου Τεμπών παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αιγάνης και Μεσαγκάλων Κώστας Ζαφείρης και οι συνεργάτες του δημάρχου.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ορίστηκε νέα ημερομηνία κατα την οποία θα συζητηθούν προτάσεις σχετικά με τον τύπο της κατασκευής και τις λεπτομέρειες του σχεδίου.