Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θέλεις να ακολουθείς την οδό των δικαστικών αγώνων (υποβολή μηνύσεων κατά των εξουσιαστών) ;
Σε εκφράζει απόλυτα ; 

Αν "ΝΑΙ" συνέχισε .

Αν όμως αμφιταλαντεύεσαι διάβασε το παρακάτω κείμενο:

Φοβάσαι να συλλάβεις εσύ ο ίδιος τους διεφθαρμένους και υποβάλεις μηνύσεις . Θέλεις δηλαδή κάποιος ΑΛΛΟΣ ( ένας τίμιος δικαστής και ένας τίμιος αστυνομικός διευθυντής ) να συλλάβει τους διεφθαρμένους (και να θυμώσει με ΑΥΤΟΝ η nea taksi) !
Σου φαίνεται λογικό αυτό ;
Μα άν , αγαπητέ μου , ο δικαστής και ο αστυνομικός διευθυντής ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να τα βάλουν με την nea taksi , θα είχαν συλλάβει τους διεφθαρμένους απο την πρώτη μέρα ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !
Διότι τί νόμισες ; Οτι ο δικαστής και ο αστυνομικός θα βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους ( την ώρα που εσύ κάθεσαι στον καναπέ ) και μόλις συλλάβουν τους κακούς θα έρθουν και θα σου πούν "ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΑ , ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !" ;
Πού ζείς χρυσέ μου ; Στα σύννεφα ; 

Αν θέλεις να απαλλαγείς απο τους διεφθαρμένους πάρε το απόφαση οτι ΕΣΥ πρέπει να κινδυνεύσεις . Δεν υπάρχουν πλέον κορόϊδα που θα κινδυνεύσουν για χάρη σου .
Αν θέλεις να παραγραφούν τα χρέη σου και να σώσεις το σπίτι σου πρέπει να αγωνισθείς . Διότι εάν απέχεις απο τον αγώνα , ακόμη και αν οι τίμιοι αναλάβουν την εξουσία , τα δικά σου χρέη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ !

--------------------------
Αυτά τα ολίγα για όσους δεν κατάλαβαν τα αυτονόητα .
Μέχρι στιγμής , τον καλύτερο αγώνα τον έκαναν κάποιοι πυρήνες του κινήματος Σώρρα . Ξόδεψαν , έτρεξαν και κατέβασαν συνδυασμούς στις δημοτικές εκλογές . Έτσι όλα τα μέλη του πυρήνα έγιναν αντιληπτά απο την nea taksi . Παρ΄ όλα αυτά δεν δίστασαν . Το λάθος τους ήταν οτι υποσχέθηκαν πως αν εκλεγούν , ΟΛΟΙ οι πολίτες του Δήμου θα ωφεληθούν . Νομίζω πως ορθότερο θα ήταν να εξαγγείλουν πως μόνο όσοι ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ μαζί τους θα ωφεληθούν .