Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ελένη Ζαρούλια: Πεντακάθαρα τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής

Ελένη Ζαρούλια: Πεντακάθαρα τα οικονομικά της Χρυσής Αυγή
Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου
σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.


Η Συναγωνίστρια τόνισε στην ομιλία της ότι κανείς από τους υπολοίπους Βουλευτές δεν διαμαρτύρεται για τα δικαιώματα των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής που καταπατούνται βάναυσα από το ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει επιβάλει ο Σαμαράς. Οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου δεν έχουν καταχραστεί τα κρατικά ταμεία, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι και γι’ αυτό παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή παρά το ότι είναι παντελώς αθώοι. Ο Σαμαράς έχει καταπατήσει το Σύνταγμα και την λαϊκή κυριαρχία.

Η Βουλή, βάσει της ελληνικής νομοθεσία, πρέπει να λειτουργεί με 300 Βουλευτές και το γεγονός αυτό αντιτίθεται στους δήθεν «θεματοφύλακες» της εύρυθμης λειτουργίας της Δημοκρατίας.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό λέγοντας πως θα κάνει ελέγχους στα οικονομικά των πολιτικών κομμάτων την στιγμή που τα ταμεία τους είναι υπερχρεωμένα. Η Χρυσή Αυγή, ως η μοναδική φωνή της Αλήθειας, από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε τις σκευωρίες που μηχανορραφούν τα κόμματα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν έχει πάρει κανέναν δάνειο από την Βουλή, αντίθετα με τα κόμματα εξουσίας που ακόμα τα χρωστάνε και τα έχουν μετατρέψει σε κότερα, βίλες, ομόλογα σε ξένους χρηματοπιστωτικούς οίκους.

Έχει ήδη καταθέσει καταγγελία για τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μια ημέρα πριν την σύλληψη του Αρχηγού,  που πήγε, όμως, στο συρτάρι του Αρείου Πάγου.  

Η Χρυσή Αυγή, από την στιγμή που μπήκε στο κοινοβούλιο τηρεί βιβλία γ’ κατηγορίας, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κλεπτοκρατικά κόμματα που το θυμήθηκαν τώρα. Δεν είναι κόμμα απατεώνων και κλεφτών, ενώ την κρατική χρηματοδότηση την μετέτρεψε σε δωρεάν διανομές τροφίμων στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και δωρεάν ιατρική συνδρομή.


Για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και τις δωροδοκίες των βουλευτών

Τα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης χειραγωγούνται από το παρακράτος Σαμαρά όπως απέδειξε περίτρανα η άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Η διαλυμένη συγκυβέρνηση έχει χαρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια του δημοσίου στους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες με νόμους και τροπολογίες της ντροπής.
Παρ΄ όλα αυτά ο Σαμαράς έχει τελειώσει και παραπέμπει σε ανέκδοτο οποιαδήποτε αναφορά του σε 180 βουλευτές.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου