Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Βροχή" οι επιπλήξεις αγροτών κατά Κουκουλόπουλου!

"Βροχή" έπεφταν χθες βράδυ οι επιπλήξεις στο πρόσωπο του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
Π. Κουκουλόπουλου κατά την ομιλία του στο Μακροχώρι, στο πρώην Δημαρχείο Απ. Παύλου για τη νέα ΚΑΠ.

Ο Υπουργός, που άργησε ν
2014-10-25-Agrotika-koukoulop-nea-kap3α έρθει στο ραντεβού του περί τη μία ώρα, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ούτε το πρώτο πεντάλεπτο της εισήγησής του, μιλώντας για το πνεύμα της νέας ΚΑΠ, καθώς όταν έκανε λόγο για εν δυνάμει ικανοποιητικά εισοδήματα των αγροτών και δικαίωση των θυσιών του ελληνικού λαού, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων από μεγάλη μερίδα των παραβρισκομένων, που διέκοψαν άμεσα το λόγο του.
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Τ. Χαλκίδης προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη αλλά δεν τα κατάφερε αποτελεσματικά: «Μας φάγατε να φέρουμε τον Υπουργό και δεν κάθεστε να τον ακούσετε. Κάντε λίγη υπομονή να ολοκληρώσει και θα τα πείτε όλα μετά», ήταν η παρέμβασή του.2014-10-25-sxolia-vroxi-kata-koukoulopoulou3
Όμως από ένα σημείο κι έπειτα οι αντιδρώντες διέκοπταν συστηματικά τον Υπουργό προσάπτοντάς του αερολογίες και υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος.
«...Κούφια λόγια πολιτικών χρόνια τώρα ακούμε. Θα μας πεις τίποτα καινούργιο; Τι ήρθες να μας πεις θεωρίες, εσύ είσαι άνθρωπος του κεφαλαίου...» και άλλες πολλές και παρόμοιες κουβέντες που εξόργισαν κάποια στιγμή τον Πάρι Κουκουλόπουλο που ξέφυγε από το Υπουργικό δεοντολογικό του ύφος και απάντησε... επί ίσοις όροις σε κάποιον από τους παραγωγούς, με μάλλον άκομψο για Υπουργό (εκλεγμένο από το λαό) τρόπο:
«Είμαι κι εγώ ψημένος. Σταμάτα γιατί, αν σε βάλω από κάτω, δε θα πάρεις ανάσα»!!!
2014-10-25-sxolia-vroxi-kata-koukoulopoulouΣυνέχεια στην υπόθεση της νέας ΚΑΠ περιμένουμε να δοθεί στην επόμενη εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Νέων Αγροτών , το ερχόμενο Σάββατο στη Στέγη. Σε ό,τι αφορά τις δικές μας πληροφορίες ότι οι Αγροτικοί Σύλλογοι έσπευσαν να φέρουν τον Π. Κουκουλόπουλο μια εβδομάδα νωρίτερα, ώστε να προλάβουν την ημερίδα της ΕΝΑ, με δηλώσεις του στη «Φ» ο Θ. Παπακωνσταντίνου τις διέψευσε κατηγορηματικά.: «...Καλέσαμε τον Υπουργό για να ενημερωθεί από τον ίδιο ο αγροτικός κόσμος, για την ΚΑΠ και να έχει μια πληροφόρηση, όσο γίνεται πιο επίσημη, ώστε να κάνει ο καθένας τον προγραμματισμό του για την επόμενη πενταετία. Όταν ανακοινώσαμε εμείς την αποψινή διοργάνωση, ούτε καν είχε ακουστεί κάτι για την ημερίδα των Νέων Αγροτών...».
Κ.Χ.