Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφίας Μαυρίδου, στην Κατερίνα Νικολαϊδου, για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Άμστερνταμ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην Κατερίνα Νικολαϊδου,

για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Άμστερνταμ.

Άλλη μια σπουδαία διάκριση που μας κάνει χαρούμενους  και υπερήφανους, αποδεικνύοντάς μας την ποιότητα και το ταλέντο της  αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης καθώς και την ανοδική πορεία που ακολουθεί, προβάλλοντας τα ελληνικά χρώματα και τον τόπο μας στο εξωτερικό.

Εύχομαι στην Κατερίνα να έχει πρωτίστως υγεία και δύναμη  και να συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο και αγωνιστικό πάθος να βρίσκεται στο υψηλότερο βάθρο. Οι συνεχείς επιτυχίες σε συνδυασμό με το ήθος και το χαρακτήρα της Κατερίνας, αποτελούν το καλύτερο πρότυπο για τους νέους μας.

Συγχαίρω το ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, τον προπονητή και την οικογένεια της Κατερίνας για τη στήριξη και την αγάπη τους αλλά και τη συμβολή τους  στην επιτυχημένη παρουσία της αθλήτριας  στην κωπηλασία, που προάγει με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό και διαδίδει το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Εύχομαι το μέλλον της να είναι γεμάτο από διακρίσεις και πάντα να έχει την υψηλότερη θέση στο βάθρο των νικητών. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ενθαρρύνει, στηρίζει και προωθεί τον αθλητισμό, επιδιώκοντας να ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής, εντάσσοντας τον στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού,  που θα επιμηκύνουν  την τουριστική περίοδο,  προς όφελος της τοπικής οικονομίας. 



Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου