Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Tο SUCCESS STORY του Α. Σαμαρά συνεχίζεται με νέες περικοπές στις Συντάξεις

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Με διάφορες δικαιολογίες οι υποτακτικοί της τρόϊκας ροκανίζουν τις συντάξεις που έχουν απομείνει μετά τις μεγάλες οριζόντιες περικοπές και το
κόψιμο των δώρων.
Τη μία με την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων, την άλλη με το διαφορετικό τρόπο φορολόγησης, την τρίτη με κάποια άλλη αφορμή που επινοούν οι κοι Βρούτσης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμάνης και τα άλλα καλά παιδιά του αμαρτωλού Υπουργείου Εργασίας, επιστήθιοι φίλοι του κ Τόμσεν.
Στο τέλος δεν θα μείνει τίποτε για τους συνταξιούχους. Ας είναι καλά ο κος Βενιζέλος με το PSI του, για το οποίο αισθάνεται υπερήφανος που αφαίρεσε 12,5 δις ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Αναλογιστείτε, η συγκυβέρνηση στηρίζεται στους συνταξιούχους. Ακόμη και στις ευρωεκλογές τους ξαναψήφισαν. Το μεγαλύτερο ποσοστό της η ΝΔ (41% ) το πήρε στους συνταξιούχους, ενώ το ΠΑΣΟΚ, παρά τη ραγδαία πτώση του, διατήρησε το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012 (13%) στην ίδια κοινωνική ομάδα.
Τα ψέματα και οι αυταπάτες κάποτε τελειώνουν και οι απόμαχοι της δουλειάς πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι η πολιτική σταθερότητα, την οποία διατυμπανίζουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος στηρίζεται στη δική τους εξαθλίωση και ακόμη χειρότερα στο βιολογικό τους τέλος.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η αφωνία όλων εκείνων των βουλευτών που διαρρήγνυαν  τα ιμάτιά τους δηλώνοντας με αγανάκτηση ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν περικοπές συντάξεων. Θυμηθείτε τη Ντ. Μπακογιάννη, το Γ. Γιακουμάτο, το <σοσιαλιστή> Ο. Κωσταντινόπουλο, τον επίσης <σοσιαλιστή> του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδη και τόσους άλλους.
Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να περιμένουν καμιά στήριξη από αυτούς. Το μόνο που πρέπέι να κάνουν είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την υπόλοιπη κοινωνία που πλήττονται από αυτή την πολιτική και να συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στη δημιουργία ενός παλλαϊκού μετώπου που θα ανατρέψει αυτην την ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗ  Κυβέρνηση.