Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Όλη η Ελλάδα παραμιλάει για την άκρως πετυχημένη εκδήλωση του Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
 Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τις στιγμές που ζήσαμε στην εκδήλωσά μας ''ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ''γιορτάζοντας τα 90 χρόνια της Αγαπημένης μας ΑΕΚ και τα 31+ ΕΝΑ του Συνδέσμου μας, η οποία έγινε στον καταπληκτικό
χώρο του Mediterranean VIllage στην Παραλία Κατερίνης.

Οι παππούδες με τα εγγόνια, γονείς με παιδιά. Πραγματικά η ''οικογένεια'' ΑΕΚ ήταν εκεί!!!
Πανέμορφα στολισμένος ο χώρος στα κιτρινόμαυρα και με τα πανό μας υποδέχτηκε τους 500 και πλέον Ενωσίτες και φίλους μας. Γονείς με παιδιά, παππούδες με εγγόνια!!!


Η Ενωσιτικη οικογένεια πραγματικά γιόρταζε.
Υποδεχτήκαμε τους καλεσμένους μας και η εκδήλωση ξεκίνησε βλέποντας στον μεγάλο προτζέκτορα φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη και τα ταξίδια μας εκεί.
Σε συνδυασμό με την καταπληκτική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτζικα ''πολίτικη κουζίνα'' οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές.


Τον λόγο πήρε ο πρόεδρός μας Χαρισόπουλος Βάιος.
"Ενωσίτισσες και Ενωσίτες, φίλες και φίλοι μας, Καλησπέρα....
Με ιδιαίτερη συγκίνηση σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση του Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ''ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ''με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση της μεγαλύτερης αγάπης της ζωής μας, αλλά και των 31 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου μας. Αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε το 1983 και από τότε αποτελεί το σπίτι για κάθε Ενωσίτη της Πιερίας.
Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί καθ φορά που ανεβαίνω σε αυτό το βήμα περνούν από τα μάτια μου όλα όσα έχουμε ζήσει σε αυτή την διαδρομή των 31 χρόνων.
Οι χαρές, οι λύπες. οι πανηγυρισμοί και οι απογοητεύσεις. Περάσαμε πολλά αλλά δεν ξεχνάμε τίποτα γιατί όλα αυτά αποτελούν τα κομμάτια που συνθέτουν την Ιστορία μας.
Όλες αυτές οι μικρές και μεγάλες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί και εγιναν το αλατοπίπερο της ζωής μας στο πλευρό της ΑΕΚ.
Σήμερα έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας  μεγάλες προσωπικότητες από την ιστορία της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ.
Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς τους αγνούς Ενωσίτες της Πιερίας και όχι μόνο που όλα αυτά τα χρόνια στηρίξατε τον Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  και συνεχίζετε μέχρι και σήμερα να δυναμώνετε την προσπάθειά μας. Μια προσπάθεια αγνή, ανιδιοτελή και 100% για την ΑΕΚ και το μεγαλείο της. Κλείσαμε αυτιά και μάτια σε όλες τις σειρήνες, σε όλες αυτές τις προκλήσεις που προσπάθησαν μάταια να μας παρεκκλίνουν από τις αρχές  και τα κιτρινόμαυρα πιστεύω μας.
Δεν λυγίσαμε, δεν θα αλλάξουμε ποτέ. Η μεγαλύτερη επιτυχία μας είναι ότι καταφέραμε να υπάρχει η σημαία μας, το πανό του Συνδέσμου μας σε κάθε γήπεδο που έπαιξε η ΑΕΚ και αυτή θα είναι η βαριά κληρονομιά που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές που έρχονται. Στα νέα παιδιά που μεγαλώνουν με αγνή και καθαρή αγάπη για την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.
Σας ευχαριστούμε όλους και πάλι σας καλούμε σε νέους ακόμα μεγαλύτερους αγώνες στα χρόνια που έρχονται. Χρόνια που αναμένονται ΧΡΥΣΑ και ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ.
Όλοι δίπλα στην ΑΕΚ όλοι δίπλα στον Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
Έτσι μάθαμε να ζούμε και έτσι θα συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έρχονται!!!

Από την ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της πίστης μας...μια ιστορία που μας μεγαλώνει από παιδιά...μέχρι το νέο μας γήπεδο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της καρδιάς μας. Στέλνουμε ένα μήνυμα παντού:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ!!!

Η εκδήλωση αφιερώνεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ και είμαστε στο πλευρό του για την δημιουργία του ΝΑΟΥ μας και μιας ΑΧΤΥΠΗΤΗΣ αγωνιστικά ομάδας. Καθώς η ΑΕΚ μας πολεμάει στην ιστορία, το πνεύμα του Δικέφαλου Αετού φέρνει την δόξα!!!
Κοντά μας στην πιο κατάλληλη στιγμή βρέθηκε ο πρόεδρος της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης που με τα λόγια του έδειξε ότι η ΑΕΚ μας έχει τον κατάλληλο πρόεδρο πλέον.
Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι αυτή που όλοι ονειρευόμαστε και που δεν θα δεχτεί καμιά αδικία. Η ΑΕΚ θα φέρει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει βαλτώσει. Θα μπει δυναμικά με πρωταγωνιστικό ρόλο για την διεκδίκηση τίτλων.
Του προσφέραμε αναμνηστική πλακέτα της εκδήλωσης με τις καλύτερες ευχές μας για πολλές επιτυχίες. Στη συνέχεια έδωσε τις τιμητικές διακρίσεις σε παιδιά μέσα από τα σπλάχνα του συνδέσμου που δεν έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια από τα σημαντικά αγωνιστικά ραντεβού της ομάδας μας και που εγιναν παράλληλα σπουδαίοι επιστήμονες.
Στους ιατρούς Παπαζήση Γιώργο, Θεοχάρη Φώτη και Γκιουλμπασάνη Ιωάννη.
Στον οικονομολόγο Τσιλοχρήστο Δημήτριο.
Στον περιβαλλοντολόγο Καλπακίδη Δαμιανό.
Και στον ανώτερο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Θαρραλίδη Νεκτάριο.
Τιμήθηκε επίσης η ομάδα της ΑΕΚαρίτσας και και ο πρόεδρός της Αστέριος Τόκας για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην ΙΔΕΑ της ΑΕΚ.
Ο ακούραστος και αγαπητός μας δημοσιογράφος Δημήτρης Παλαμιδάκης και ο Μιχάλης Μικελης για την πολύπλευρη και πολυετή προσφορά τους στην ΑΕΚ.
Ο Αντωνόπουλος Χρήστος παλαίμαχός μας για την πολυετή προσφορά του.
Τιμήθηκε το εξαίρετο μέλος μας και πρόεδρος της ''ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ''ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την σημαντική προσφορά του στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας αλλά και στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ.
Ο μικρός μας Βασίλης Κουτσής τέταρτος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης στην άμμο και πρωταθλητής Ελλάδος στην Ελληνορωμαϊκή παίδων.
Στους Κώστα Νεστορίδη, Στέλιο Σεραφείδη και Κώστα Μάρκου δόθηκαν αναμνηστικά της εκδήλωσής μιας και έχουν τιμηθεί στο παρελθόν.Με την παρουσία τους λάμπρυναν την εκδήλωσή μας και ο κόσμος τους χάρηκε πολύ.
Πολύ σημαντική και τιμητική για εμάς η παρουσία του αγαπητού φίλου μας και υπεύθυνου των συνδέσμων της ΑΕΚ Νίκου Χαριτάκη.
Τιμήθηκε ο Παντελής Θαλασσινός που με τα τραγούδια του κρατάει ζωντανές τις μνήμες της προσφυγικής μας ΑΕΚ.
Μας ενθουσίασε τραγουδώντας με την ορχήστρα ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ το ''ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΔΙΚΕΦΑΛΟ'' και δικά του τραγούδια που μας αφιέρωσε. Η αγάπη μας και η εκτίμηση είναι πολύ μεγάλη προς το πρόσωπό του. Ήρθε κοντά μας και αυτό μας τιμά. Είναι μάλιστα και το νέο μέλος μας!!!

Τιμήθηκε η ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ για την ευγενική συμμετοχή της ορχήστρας ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ στην εκδήλωσή μας.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο κυρία Γκριμούλα Μαρία και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.
Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ κύριος Γρηγόρης Παπαχρήστος του οποίου τα λόγια μας τιμούν ιδιαίτερα ως Ενωσίτες.
Τιμήθηκε επίσης ο Μαέστρος Νίκος Πατρής αγαπημένος φίλος για την συμμετοχή του στην εκδήλωσή  μας.
Μαγέψαν τα παιδιά του και οι τραγουδιστός τον κόσμο!!!
Μας ταξίδεψαν μουσικά στις ρίζες μας στην Ιστορία μας. Μια αξιέπαινη προπάθεια που αξίζει την στήριξη όλων μας. Διαφημίζει την Πιερία μας σε Ελλάδα και εξωτερικό!!!
Ήταν η σειρά πλέον να θυμηθούμε τις γιορτινές ημέρες στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.


Τα μάχιμα και πιο νεαρά παιδιά μας δημιούργησαν απίστευτες εικόνες....
Τα πανό,οι σημαίες, οι πυρσοί, τα καπνογόνα,το πάθος η τρέλα απογειώθηκαν με το άκουσμα του ύμνου μας: "εμπρός της ΑΕΚ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..." και στη συνέχεια με το τραγούδι του συνδέσμου μας: ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΒΑΜΜΕΝΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!

Τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα!!!
Όλοι μαζί ενωμένοι και αγκαλιασμένοι, τραγουδούσαμε.
Απογείωση πραγματική. Παντού χαμόγελα!!!
Τα συγχαρητήρια όλων και τα καλά τους λόγια, μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια και μας τιμούν ιδιαίτερα...
Δεν ερχόμαστε, ΗΡΘΑΜΕ!!!, όπως είπε ο πρόεδρός μας Βαγγέλης Ασλανίδης.
Με την ΑΕΚ των προβλημάτων δεν ασχολούνταν κανείς.Τώρα όλοι ασχολούνται μ' εμάς.!!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!


Καταπληκτικός. Συγκίνησε το μέλος μας Κώστας Κασιμίδης που έπαιξε με την λύρα του και τραγούδησε τα τραγούδια ''Αναστορω τα παλαια'' και ''Εκαεν το Τσαμπασιν''.Φυσικά τα αφιερώσαμε στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για Γηπεδάρα και Ομαδάρα!!!

O νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα της εκδήλωσής μας από τον Αλέξανδρο Τσιώτσιο, με τις καλύτερες ευχές για πολλές επιτυχίες

O Αντώνης Τσιλοχρήστος ξεχωριστό μέλος μας, απονέμει την τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του φεστιβάλ Ολύμπου και μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου κ.Γρηγόρη Παπαχρήστο για την ευγενική συμμετοχή της ορχήστρας νέων Δίου στην εκδήλωσή μας

Ο Γιάννης Τασχουνίδης ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας το 1983 απένειμε την τιμητική διάκριση στον αγαπητό μας φίλο Νίκο Πατρή, μαέστρο της ορχήστρας νέων Δίου!Τα συγχαρητήριά μας για το εκπληκτικό έργο που επιτελεί
Ευχαριστούμε τον σπουδαίο ποδοσφαιρικό παράγοντα Γιάννη Ντούμο που μας τίμησε με την παρουσία του μαζί με τον Ενωσίτη γιο του


Στην αναμνηστική φωτογραφία, οι Κώστας Νεστορίδης, Στέλιος Σεραφείδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο υπεύθυνος συνδέσμων της ΑΕΚ Νίκος Χαριτακης,ο πρόεδρος του Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Χαρισόπουλος Βάιος, ο αντιπρόεδρος Τσαρέλας Ιωάννης και ο δημοσίων σχέσεων Γιάννης Μαίρης