Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Πέθανε ο αδερφός των Τουρέ!

Δύσκολες ώρες για τα αδέρφια Τουρέ. Όπως έγινε γνωστό ο μικρότερος αδερφός των Γιάγια και Κόλο Τουρέ Ογιάλα Ιμπραΐμ πέθανε στο Μάντσεστερ


Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της αφρικανικής χώρας Αγκουστέν Σιντί Ντιαλό βυθίζοντας στην θλήψη την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού. 
Ο Πρόεδρος της ιβοριανής ομοσπονδίας κάλεσε τους συμπατριώτες του Ελεφαντοστού να συμμετάσχουν στις δεήσεις για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος με τους Γιάγια και Κόλο Τουρέ να είναι όπως είναι φυσικό σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού και η εκτελεστική επιτροπή ενημερώνουν την οικογένεια του ιβοριανού ποδοσφαίρου, ότι ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερος αδερφός του Κόλο Τουρέ και του Γιάγια Τουρέ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών την Πέμπτη, 19 Ιουνίου του 2014 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Σε αυτή την λυπηρή στιγμή οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού και όλα τα μέλη της αποστολής στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα συμπάσχουν με τα αδέρφια Τουρέ, μέλη των ‘Ελεφάντων’, και με την οικογένεια Τουρέ. Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή καλούν τους Ιβοριανούς να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος», αναφέρει η ανακοίνωση.
Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, ο Ιμπραΐμ που είχε δοκιμαστεί παλιότερα και στον Ολυμπιακό, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ άλλα σενάρια αναφέρουν ότι έπασχε από καρκίνο. Ο μικρός της οικογένειας Τουρέ «έφυγε» σε ηλικία 28 ετών και από το 2013 αγωνιζόταν στο Μπεϊρούτ για λογαριασμό της Αλ Σάφα.


Διάβασε περισσότερα στο: Πέθανε ο αδερφός των Τουρέ! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook