Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η καλύτερη συσκευασία στον κόσμο, φτιάχτηκε από Έλληνες


H σειρά Harmonian ψηφίστηκε ως η "καλύτερη συσκευασία του 2014" και από τις 13 κατηγορίες που συμμετείχαν στην φετινό διαγωνισμό


Μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή, κατακτώντας την πρώτη θέση στα διεθνή βραβεία Dieline, για τη σειρά συσκευασίας «Harmonian”.

Ο λόγος για τη Mousegraphics, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία καταφέρνοντας να υπερκαλύψουν τα αυστηρά κριτήρια δημιουργικότητας, καινοτομίας και εμπορικότητας της κριτικής επιτροπής.

H σειρά Harmonian ψηφίστηκε ως η «καλύτερη συσκευασία του 2014″ και από τις 13 κατηγορίες που συμμετείχαν στην φετινό διαγωνισμό.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη σειρά προϊόντων τα οποία βασίζονται στη Zέα (Triticum Dicoccum) για την οποία η Mousegraphics σχεδίασε μια  ιδιαίτερη συσκευασία που να επικοινωνεί άμεσα τις αρετές των προϊόντων (σπάνια πρώτη ύλη, υψηλή διατροφική αξία γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στους αρχαίους Έλληνες), εμπνευσμένη από την απλότητα και αγνότητα της παρασκευής τους αλλά και τα έργα του Lucio Fontana «Tagli».

http://www.exedra.gr