Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας και τη σύλληψη ατόμων για ναρκωτικά στην Πιερία

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εν γένει παραβατικότητας και της σύλληψης ατόμων για ψυχοτρόπες και εξαρτησιογόνες ουσίες, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Πιερίας, πραγματοποίησαν χθες (12.05.2014) στοχευμένους ελέγχους.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

  • βραδινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πιερίας, δύο ημεδαποί 19 και 21 ετών, διότι σε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 19χρονος απέρριψε επί του οδοστρώματος ένα μικρόδεμα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 3,6 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού και
  • βραδινές ώρες στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, ένας ημεδαπός 30 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων .
Προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.