Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

«Δίον – Όλυμπος | Συνδυασμός Ευθύνης» | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Δίον – Όλυμπος | Συνδυασμός Ευθύνης»
Στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ακολουθήσαμε έναν συγκεκριμένο τρόπο επικοινωνίας με τους συνδημότες μας.

Επικοινωνήσαμε με τους κατοίκους του Δήμου Δίου – Ολύμπου και
διοργανώσαμε ανοικτές ομιλίες σε κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα του δήμου μας. Περάσαμε από κάθε χωριό μία και δύο και τρεις φορές. Αυτό βέβαια συνέβη γιατί πολύ απλά εμείς είμαστε καθημερινά και αδιάκοπα εδώ και όχι αλλού.

Σε αντίθεση με εμάς, ο κύριος Δημόπουλος – λόγω της μόνιμης και συνεχούς απουσίας του - επέλεξε να επικοινωνήσει με τους κατοίκους της περιοχής μιλώντας μόνο στις τέσσερις δημοτικές(και όχι τοπικέςκοινότητες του Δήμου Δίου – Ολύμπου.

Τώρα και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, θυμήθηκε να ζητήσει δημόσιο διάλογο για τα προβλήματα του τόπου αποφεύγοντας να κάνει ανοικτή ομιλία και να έρθει σε επαφή με τον κόσμο. Θέλει να κλειστεί σε ένα τηλεοπτικό στούντιο. Επιλογή του είναι. Τον αφήνουμε να κάνει ότι θέλει.

Δράσεις και συμπεριφορές καιροσκοπικές και κινήσεις εντυπωσιασμού μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Εξάλλου, εάν πραγματικά επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου θα το είχε κάνει ήδη. Θα μπορούσε να είχε απαντήσει θετικά στις δύο προσκλήσεις για debate που έγιναν από την TV-100 σε όλους τους επικεφαλής και λόγω της δικής του άρνησης αναβλήθηκαν, καθώς θα μπορούσε να παρευρίσκεται στα δημοτικά συμβούλια του δήμου μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και όχι να απουσιάζει στο 1/3 αυτών επειδή δεν ζει εδώ αλλά είναι αλλού.


Ο δικός μας προγραμματισμός, για την τρέχουσα εβδομάδα, προβλέπει συναντήσεις με συμβούλους και υποστηρικτές του «Συνδυασμού Ευθύνης». Ο προεκλογικός αγώνας ολοκληρώνεται με την ανοικτή ομιλία του επικεφαλής Γιώργου Φαρμάκη στην Κεντρική Πλατεία Λιτοχώρου (Πλατεία Ελευθερίας και όχι βέβαια Πλατεία Αγίου Νικολάου όπως νομίζει ο κύριος Δημόπουλος ότι λέγεταιτην Παρασκευή, 23 Μαΐου.