Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Επισκέψεις – Συναντήσεις του Δ.Χριστογιάννη κατά την 20-26 Απριλίου 2014 ανά την Πιερία

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ»

«Επισκέψεις – Συναντήσεις 20-26 Απριλίου 2014»
Στις «αυγομαχίες» στον Αϊ Γιάννη βρέθηκε ο υπ. αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ.
Δημήτρης Χριστογιάννης, με συνοδεία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, όπου συνομίλησε με τον κόσμο και πληροφορήθηκε για γενικά θέματα και προβλήματα της περιοχής. Τις απογευματινές ώρες επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα  Κονταριώτισσας, Αγ. Σπυρίδωνα και Βροντούς.
Την Τρίτη παρακολούθησε τις εκδηλώσεις των δημοτικών διαμερισμάτων Μοσχοποτάμου και Λαγόρραχης  με το παραδοσιακό «Κάψιμο της Ρόκας», όπου δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα. Υποδέχτηκε τα ιερά λείψανα του Αγ. Γεωργίου στο Λόφο Πιερίας και επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Μ.Μηλιάς, Κ.Μηλιάς και Μοσχοχωρίου όπου ήρθε σε επαφή με κατοίκους και φορείς.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου ο κ. Χριστογιάννης μαζί με τον υπ. περιφερειάρχη κ. Γιάννη Ιωαννίδη παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στο Δίον ο πολιτιστικός σύλλογος Σαρακατσαναίων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, όπου παρακολούθησαν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και δοκίμασαν το γλυκό ψωμί που έφτιαξαν οι γυναίκες τους συλλόγου. Στη συνέχεια όδευσαν προς τον Κολινδρό Πιερίας.

Την επομένη ακολούθησε η επίσκεψη του κ. Χριστογιάννη στο Μητροπολίτη Κίτρους & Κατερίνης κ.κ. Γεώργιο, συνοδευομένου από  το βουλευτή Πιερίας κ. Κ.Κουκοδήμο, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας κ. Η.Τάπρα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όπου εκδήλωσε την αγάπη και το σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιοτάτου και ζήτησε την ευλογία του στο ξεκίνημα του προεκλογικού του αγώνα.
Ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Νέας Τραπεζούντας και επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Α.Αγ.Ιωάννη, Περίστασης, Καλλιθέας και Παραλίας.
Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, ο κ. Χριστογιάννης με συνοδεία  του βουλευτή Πιερίας κ. Κ.Κουκοδήμου και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων περιόδευσε στα δημοτικά διαμερίσματα Παλαιόστανης, Κίτρους, Σεβαστής και Κορινού.