Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Ο αυταρχισμός, η αλαζονεία, η μικροψυχία, η ανεπάρκεια και η αχαριστία οδήγησαν τον Κ. Πολύζο στη δημοσιοποίηση μιας ιδιαίτερα φαιδρής δήλωσης του, αποτέλεσμα του έκδηλου πανικού, από τον οποίο διακατέχεται. θλίβομαι ειλικρινά για την εικόνα του αυτή και λυπούμε που

συντέλεσα και συνήργησα στην τρεις φόρες ανάδειξή του ως βουλευτή και ως πρώτου δημάρχου του δήμου μας, θέσεις και αξιώματα τα οποία - επί της συμπεριφοράς του - προφανώς δεν ενδείκνυται. 
 Οι ''διαγραφές του'', αποκαλύπτουν πρόσθετα, μικρότητα και εμπάθεια στοιχεία βλαπτικά για όσους διαχειρίζονται προβλήματα και υποθέσεις των πολιτών.
 Το επιπόλαιο των επιλογών και αποφάσεων του αυτών, αποκαλύπτεται ιδιαιτέρως από την απαλλαγή των καθηκόντων του ενός αναγνωρισμένου και απόλυτα επιτυχημένου αντιδημάρχου, Κ. ΚΏΣΤΑ ΚΑΚΑΝΗ, τον οποίο πρόσφατα μάλιστα είχε υποδείξει ως διάδοχο του! 
 Οι ευκαιριακές σκοπιμότητες οι οποίες χαρακτηρίζουν την λειτουργία του κάθε φορά, υποδηλώνουν προχειρότητα αλλά και στοιχεία ''ιδιοκτησίας'' των συνεργατών του , οι οποίοι των ανέδειξαν στις θέσεις που βρέθηκε. 
 Και επειδή στο δημοκρατικό κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα , οι επιλογές είναι ελεύθερες και συνταγματικά κατοχυρωμένες, είναι απόλυτα προσωπικές και υπεύθυνες. 
 Εξάλλου γνωστό ήταν ότι ήδη είχαμε αποσύρει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του.


                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
                                                                        Δ.Κ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ 
                                                                      ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ