Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη 33χρονη υπήκοος Βουλγαρίας για κλοπή στην Κατερίνη

Επιπλέον, σε βάρος της ανωτέρω εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη χθες (22.03.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, μία υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 33 ετών για κλοπή, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε
καταδικαστική απόφαση.
Αρχικά, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο της 33χρονης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (9) μηνών, για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης προέκυψε ότι η προαναφερόμενη νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από την τσάντα 32χρονης το χρηματικό ποσό των (105) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω βρέθηκε και κατασχέθηκε τ ο χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, εκ των οποίων το ποσό των 105 ευρώ αποδόθηκε στην 32χρονη.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή της προαναφερόμενης και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.