Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Παράταση χορήγησης ειδικών αδειών αλιείας μακρύπτερου τόνου (Thunnus alalunga) και ξιφία (Xiphias gladius) για το έτος 2014

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Η Δ/νση Θαλάσσιας Αλιείας του ΥΠΑΑΤ με το αριθ.987/14445/31.01.2014 έγγραφό της  ενημέρωσε ότι δίνεται η δυνατότητα  υποβολής νέων αιτήσεων  για χορήγηση  αδειών
αλίευσης, μακρύπτερου τόνου (Thunnus alalunga) και ξιφία (Xiphias gladius) για το έτος 2014, προκειμένου να ικανοποιηθούν αιτήματα αλιέων  που δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα.  
        Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έκδοση Ειδικής άδειας αλιείας των παραπάνω ειδών  πρέπει να κατατεθούν στην Υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι  24 Φεβρουαρίου 2014.
      Οι ενδιαφερόμενοι πλοιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών μπορούν υποβάλλουν αίτηση στην Υπηρεσία μας, συνοδευόμενη από ακριβή φωτοαντίγραφα αλιευτικών αδειών σε ισχύ, πιστοποιητικού καταμέτρησης, εγγράφου εθνικότητας, Πρωτοκόλλου Γενικής Επιθεώρησης ή άδειας εκτέλεσης πλόων. Επίσης θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο και σε λειτουργία Δορυφορικό Σύστημα Παρακολούθησης Σκαφών (VMS), ενώ υπάρχει και υποχρέωση για εγκατάσταση και Ηλεκτρονικού Συστήματος Καταγραφής  (ERS) .
            Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία μας στα τηλέφωνα 2351351140 και 2351351141.
           
  
         Η Προϊσταμένη της Δ/νσης
                                                                                                              κ.α.α.

                                                                                             
                                                                                                    Μπάκος Κων/νος