Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Ελευθερούπολη - Πιερικός Αρχέλαος" - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Πιερικό Αρχέλαος
 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ελευθερούπολη - Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στην Ελευθερούπολη στις 5 μμ
Στην Ελευθερούπολη Καβάλας αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της
4ης αγωνιστικής της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει και αυτό ιδιαίτερη σημασία, αφού οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Πιερικός που είναι στη μέση, έχει ανάγκη τη νίκη για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την παραμονή του στην κατηγορία.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Λαζαρίδης και Τζιοπάνος και κομισάριος ο κ. Μπαγκλατζής. 

Για τον αγώνα οι βοηθοί προπονητές του Πιερικού Αρχελάου Σωτήρης Γκαβοτάσιος και Μιχάλης Σαραπτσής, δήλωσαν:

Σωτήρης Γκαβοτάσιος: «Η τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα από βαθμολογικής πλευράς μετά την ήττα από το Στρατώνι, καθιστά τη νίκη απέναντι στην Ελευθερούπολη επιτακτική. Το άγχος του αποτελέσματος καθώς και οι όσες ανασφάλειες δημιουργήθηκαν,  θα πρέπει να αποτελέσουν κίνητρο για περισσότερη δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί, προκειμένου αφενός το άγχος να αποβεί δημιουργικό και αφετέρου οι ανασφάλειες να εξαλειφθούν. Πιστεύω πως κάθε προπόνηση προσανατολίζεται στη σωστή κατεύθυνση, οπότε το μόνο που θα πρέπει να μας φοβίζει είναι ο κακός μας εαυτός».


Μιχάλης Σαραπτσής: «Μετά την εντός έδρας ήττα από το Στρατώνι την περασμένη  Κυριακή, είμαστε υποχρεωμένοι να καταφέρουμε άμεσα μια εκτός έδρας νίκη για να μπορούμε να παραμένουμε μέσα στους στόχους μας. Ο αγώνας με την Ελευθερούπολη που ακολουθεί, είναι πραγματικά κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» για την νίκη, λόγω της δύσκολης βαθμολογικής τους θέσης. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα αυτό με όλες μας τις δυνάμεις, σωματικές και πνευματικές. Πιστεύουμε στη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να την κατακτήσουμε».