Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ.ΠΙΕΡΙΑΣ
Οργανωτική σύσκεψη
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
Το Σάββατο 1-3-2014 στο Λιτόχωρο
            Ο 34ος τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1-3-2014 στις 5μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» μεταξύ των
ομάδων της Αναγέννησης Σφενδάμης και της Α.Ε. Καρίτσας.
            Για την εύρυθμη διεξαγωγή του τελικού πραγματοποιήθηκε στις ενωσιακές εγκαταστάσεις την Τρίτη 18-2-2014 σύσκεψη μεταξύ των μελών της οργανωτικής επιτροπής της Ε.Π.Σ.Π. και εκπροσώπων των δύο φιναλίστ.
            Στο καλωσόρισμα του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης επισήμανε: «Ο τελικός του κυπέλλου μας είναι γιορτή την οποία πρέπει να απολαύσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί. Η παρουσία στον τελικό των δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π. προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα και ενδιαφέρον. Φιλοσοφία και επιλογή μας είναι πλέον ότι ο τελικός θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε περιφερειακό γήπεδο. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.»
            Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π. Νίκος Καλαμπάκας υποδεχόμενος τους εκπροσώπους των δύο ομάδων τόνισε: «Εύχομαι όλα να αρχίσουν και να τελειώσουν ευχάριστα. Είμαστε όλοι εδώ για να συναποφασίσουμε και να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατό επιτυχή έκβαση του αγώνα, για τον οποίο επιθυμούμε να προσδώσουμε καινοτόμες ιδέες. Παρακαλώ να συνδράμετε στην τήρηση των υποχρεώσεων σας και να βοηθήσετε στην άρτια διεξαγωγή του τελικού.»
            Από μέρους της Ε.Π.Σ. Πιερίας ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Ορφανίδης αναφέρθηκε στα διαδικαστικά και προβλεπόμενα από τον κανονισμό θέματα της συνάντησης, ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Κώστας Καρέκλας ζήτησε από τους εμπλεκόμενους να συνδράμουν στην επιτυχία του έργου των ΄΄αρχόντων΄΄ του αγωνιστικού χώρου, ενώ το μέλος της επιτροπής ασφάλειας και πρόληψης βίας Δημήτρης Αδαμόπουλος στάθηκε στην τήρηση των κανόνων τάξης και ασφάλειας στο στάδιο και τους γύρω χώρους.

            Το μέλος της επιτροπής μάρκετινγκ Κυριάκος Καλπακίδης παρουσίασε και πρότεινε θέσεις και απόψεις γύρω από την προβολή του τελικού, ενώ ο λειτουργικός συντονιστής της Ε.Π.Σ.Π. Γιάννης Παπαδόπουλος γνωστοποίησε τις διαδικασίες του τελετουργικού μέρους του αγώνα.
            Από πλευράς της Αναγέννησης Σφενδάμης στη σύσκεψη ήταν παρόντες οι Δημήτρης Τσαμασιώτης, Μιχάλης Γρηγοριάδης και Λάζαρος Βασιλειάδης ενώ την Α.Ε. Καρίτσας εκπροσώπησαν οι Αστέριος Τόκας και Δημήτρης Πασχάλης.
            Τέλος αποφασίστηκε η συνέντευξη τύπου του 34ου τελικού κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης την Τετάρτη 26-2-2014 στη μία το μεσημέρι.