Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Συλλήψεις στη Πιερία για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης στην Κατερίνη
Συνελήφθη στις 01.02.2014 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή ηλικίας 34 ετών, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη, εντοπίστηκε η προαναφερόμενη και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κας. Ανακρίτριας του 18ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία, καθώς και ένταλμα βίαιης προσαγωγής της κας. Ανακρίτριας του 18ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Αθηνών για βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας
Συνελήφθη στις 01.02.2014 το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο 41χρονος και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 44,2 γραμμαρίων και
  • 6 δισκία διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων άνευ ιατρικής συνταγής.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών στην Κατερίνη Πιερίας
Συνελήφθη στις 01.02.2014  το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, όπου είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 19 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κατελήφθη ο 39χρονος, ενεργώντας ως τσιλιαδόρος, να παρεμποδίζει και να αποτρέπει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, με την χρήση πληκτρολογίου ηλεκτρονικού υπολογιστή που κατείχε και συγκεκριμένα να μετατρέπει τα επί της οθόνης αυτών διενεργούμενα ηλεκτρονικά παίγνια.
Κατά τον έλεγχο του καταστήματος βρίσκονταν εντός του καταστήματος και έμπροσθεν των ηλεκτρονικών υπολογιστών 2 θαμώνες, ενώ κατασχέθηκαν το χρησιμοποιηθέν πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής ( server ) με τα παρελκόμενά του (οθόνη, ποντίκι).
Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δε συνελήφθη και αναζητείται.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.