Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
 Αγαπητοί Φίλαθλοι της Πιερίας
    Το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ υλοποιεί δύο σημαντικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου.
    Το Σάββατο 1-3-2014 στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Λιτοχώρου ΄΄Πύρρος Δήμας΄΄ πραγματοποιείται ο τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Π. 2013-2014 μεταξύ της
Αναγέννησης Σφενδάμης και Α.Ε. Καρίτσας. Ένας αγώνας γιορτή για το Πιερικό ποδόσφαιρο μεταξύ δύο συλλόγων που ξεχωρίζουν αγωνιστικά την τρέχουσα περίοδο.
    Επιθυμούμε να προσδώσουμε εορταστικό και πανηγυρικό χαρακτήρα έτσι ώστε οι Φίλαθλοι της Πιερίας να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες που επάξια βρίσκονται στην τελική φάση. Ελπίζω και εύχομαι να κερδίσει το ποδόσφαιρο με τη συμβολή όλων μας.
    Τις επόμενες μέρες στις 5-3-2014 η Κατερίνη και Πιερία γενικότερα θα βρεθούν στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως γνωρίζετε θα φιλοξενήσουμε στο Α΄ Δ.Α. Κατερίνης στις 4:30 μ.μ. τον προκριματικό αγώνα UEFA EURO U21 2013-2015 μεταξύ των Εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ  (πρώην πρωτάθλημα Ελπίδων).
    Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για το Εθνικό μας συγκρότημα το οποίο με νικηφόρο αποτέλεσμα προδιαγράφει πορεία προς την κορυφή του 7ου ομίλου. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Τσεχία.
    Θεωρώ ότι οφείλουμε να ενισχύσουμε και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των διεθνών μας.
    Η επιλογή της Κατερίνης για τη διεξαγωγή του διεθνούς αγώνα της Ελλάδας με τη γείτονα χώρα, αντικατοπτρίζει την εκτίμηση και εμπιστοσύνη που τρέφει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προς την Ε.Π.Σ.Π. αλλά και την ικανότητα των ανθρώπων της ένωσης στη διεκπεραίωση κάθε ποδοσφαιρικής εκδήλωσης.
    Νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γιατί σε διάστημα τεσσάρων περίπου μηνών η Πιερία που έδωσε επιτυχείς εξετάσεις στον αγώνα ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ 5-1 της 15-11-2013 στο Α΄ Δ.Α.Κ., επιλέγεται και πάλι για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.
    Η τοποθέτηση επί πλέον χιλίων καθισμάτων στο Α΄ Δ.Α. Κατερίνης μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε τη χωρητικότητα του γηπέδου έτσι ώστε να απολαύσει τον αγώνα μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων, για τον οποίο η ζήτηση των εισιτηρίων ήδη ξεπερνά κάθε προσδοκία.
    Για την τοποθέτηση των καθισμάτων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Θωμά Παπαδημητρίου και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Νίκο Παπαζιώγα, γιατί έγκαιρα και αποτελεσματικά υλοποίησαν το έργο, αναγκαίο και για τις επόμενες αξιόλογες διεθνείς διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
    Φίλαθλοι.
    Η Ε.Π.Σ.Π. είναι εδώ. Συνεχίζει το παραγωγικό της έργο ως ο φορέας ανάπτυξης του Πιερικού ποδοσφαίρου με συναντήσεις και πρωτοβουλίες αξιόλογες από κάθε πλευρά.
    Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας περιμένουμε να χειροκροτήσουμε και να επιβραβεύσουμε τις ομάδες του τελικού κυπέλλου της Πιερίας, όσο και τα παιδιά της Εθνικής Ελλάδας στο σημαντικό παιχνίδι με την Τουρκία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ