Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η παρουσίαση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα Πειραιά/ Εργασιακός Μεσαίωνας από τη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων
Εκδήλωση - παρουσίαση υποψηφίων

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αθηναίων.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση των συνδυασμών "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" και  "Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη" ήρθε η ώρα της Αττικής!

Το Σάββατο 25/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!

Σάββατο 25/1 Αθήνα 18:00 Ξενοδοχείο Crystal City (Αχιλλέως 4, Πλ. Καραϊσκάκη)


Σείστηκε ο Πειραιάς από την παρουσίαση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής
Με απόλυτη επιτυχία σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείο στον Πειραιά
πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.
BINTEO:





Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» είναι ο Μανιάτης στην καταγωγή, γέννημα θρέμμα Πειραιώτης Συναγωνιστής και βουλευτής Ά Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος.

Επιπλέον ανακοινώθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Γρηγόρης Δεμέστιχας

Ηλίας Κατσαφάδος
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής που θα είναι ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος Ηλίαςόπως και οι αντιπεριφερειάρχες Πειραιά, Νήσων και Νοτίου Τομέα. Σημειώνουμε πως η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια όπως και για τον Δήμο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος

Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Περικλής Μουλιανάκης

Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Ιωάννης Μεγάλης

Στο κλείσιμο της παρουσίασης ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης μίλησε για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την διαπλοκή των εγκάθετων ανακριτριών με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου.

Οι ομιλίες τελείωσαν με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να διαβάζει το αγωνιστικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον εθνικό ύμνο.
Και ο Πειραιάς έστειλε απόψε το μήνυμα πως το βράδυ των εκλογών θα υψωθεί η σημαία της Χρυσής Αυγής στο δημαρχιακό μέγαρο!



 Εργασιακός Μεσαίωνας από τη χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει στο ακέραιο το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία και αγωνίζεται για αύξηση των μισθών και προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων. Τα γελοία μέτρα, τα οποία θρασύτατα προτείνουν κρατικοδίαιτοι κομματικοί τσανακογλείφτες, να εφαρμοστούν προς παραδειγματισμό στα στελέχη του ΚΕΠΕ και σ' αυτά της κυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου