Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 2 μμ
Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ο κυριακάτικος αγώνας του πρωταθλήματος μεταξύ του Πιερικού
Αρχελάου και του Αιγάλεω.
Είναι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου στην οποία δίνεται έμφαση στα λάθη, δείχνει την πίστη σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η στήριξη του κόσμου θα είναι αναμφισβήτητα μια καθοριστική πραγματικότητα και γι΄ αυτό έχουν δηλώσει από νωρίς τη συμμετοχή τους πολλοί οργανωμένοι και μη φίλαθλοι.
Για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης, δήλωσε:
«Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και μια κακή εμφάνιση. Σ΄ αυτήν την αγωνιστική σε μας μπαίνει το πρέπει, γιατί είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και τυχόν απώλεια θα μας στοιχήσει. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Εμείς δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα ακόμη ένα παιχνίδι σοβαροί και θα αφήσουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Κατερίνης θα είναι και πάλι δίπλα μας, έτσι ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
● Στον αγώνα θα είναι -με πρωτοβουλία του για τη στήριξη στον Πιερικό Αρχέλαο- και αντιπροσωπεία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης με πνευστά και κρουστά όργανα. Θα συνοδεύεται από το φίλαθλο διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Κυριακού.