Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από το τραγούδι «Mamacita» της γνωστής επιτυχημένης διαφήμισης (video)


Ένας πατέρας θέλησε να «συστήσει» στη διαδικτυακή κοινότητα, τον μικρό γιο του

Αποτελεί την επιτυχία των Χριστουγέννων εδώ και λίγες εβδομάδες όταν και ακούστηκε μέσα
από τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών. Ο λόγος για το τραγούδι «Mamacita» που «ντύνει» μουσικά το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ.
Ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από το τραγούδι αυτό…. ιστορία γλυκόπικρη και συγκινητική που αξίζει να γνωρίσουμε, αφού το τραγούδι βρίσκεται αυτές τις μέρες «στα χείλη» μικρών και μεγάλων.

Συγκλονιστική η ιστορία

Το αυθεντικό τραγούδι με τίτλο Mamacita «Donde esta Santa Claus» (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης) κυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Όγκι Ρίος (μικρού Νεοϋορκέζου με Πορτορικανούς γονείς) και αποτέλεσε χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής.
Σαράντα οκτώ χρόνια αργότερα, το ίδιο τραγούδι επανήλθε στο Υoutube, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Τότε ένας «τραγικός» πατέρας, θέλησε να «συστήσει» στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα, το μικρό γλυκύτατο γιο του.
Λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κάηκε ζωντανό, μαζί με τη… «mamacita» του, όταν το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε στις φλόγες, μετά από τροχαίο.
«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του», έγραφε τότε ο πατέρας του παιδιού, συγκινώντας την παγκόσμια κοινότητα και προσθέτοντας κάτω από το βίντεο: «Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό μου Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά».