Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Οι Έλληνες "Good News" του 2013. Αυτοί που έφεραν "φως" στην γκρίζα ελληνική πραγματικότητα

Ποιοι Έλληνες ξεχώρισαν το 2013 εντός και εκτός συνόρων, χαρίζοντας στον δοκιμαζόμενο από την κρίση ελληνικό λαό στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας, αλλά και μαθήματα αλληλεγγύης και ήθους (Pics+Vids)

Μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα, έχουμε ανάγκη τις καλές ειδήσεις. Έχουμε ανάγκη να ακούσουμε κάτι θετικό, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.
Κι αυτό ακριβώς μας μοίρασαν απλόχερα φέτος Έλληνες, που κατάφεραν να διαπρέψουν καθένας στον τομέα του, τονώνοντας το "λαβωμένο" μας ηθικό με διακρίσεις, αλλά και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, μέσα στα "στενά" όρια της κοινωνίας μας.
Από τις διεθνείς επιτυχίες μέχρι το "χτύπημα" του ανθρώπου της διπλανής πόρτας... στην καρδιά μας, αυτοί είναι οι Έλληνες που άφησαν το θετικό τους αποτύπωμα το 2013.

"Εθνική Ελλάδος γεια σου" - Πάμε Brazil

Το 2013 ήταν ακόμα μία χρονιά επιτυχιών για τον ελληνικό αθλητισμό, με κορυφαία στιγμή την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ του 2014, στη Βραζιλία.
Η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε για τρίτη φορά σε Μουντιάλ, μετά το 1994 και το 2010.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά, που προκρίνεται σε διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου και πάλι, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση για την εθνική μας ομάδα από το 2008, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει, πως έχει διάρκεια και όλα τα "φόντα" για να καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://news247.gr/