Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Συμμετοχή του Θ. Βουλκίδη της Νίκης Αιγινίου στην Εθνική εφήβων...

Φιλική ήττα η Εθνική Εφήβων από την Παλλήνη
Συμπεράσματα από το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής εφήβων είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άρης Αγγελόπουλος στην ήττα με 3-1 (21-25, 25-15, 25-23, 27-29) από την Παλλήνη.
Η Εθνική μετά την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά προηγήθηκε και παρά την ανατροπή από την Παλλήνη, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση, τουλάχιστον, ενός ακόμη σετ. 

Ο κ. Αγγελόπουλος, μετά και από το δεύτερο δείγμα γραφής σε αυτό το μέρος της προετοιμασίας εν όψει των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον προσεχή Απρίλιο, τόνισε στο volleyball.gr

«Κάθε μέρα βλέπουμε και κάποια καινούρια πράγματα. Σκοπός των φιλικών να δούμε τις αγωνιστικές δυνατότητες και συμπεριφορά του κάθε αθλητή. Δεν είμαστε οργανωμένοι τακτικά, όμως, όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας σε βάθος, αφού ο χρόνος είναι λίγος και αυτές οι ηλικίες απαιτούν δουλειά για να φέρουν αποτέλεσμα.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα παιδιά που είναι γεννημένα τις χρονιές 1995-1996, παίζουν στο εφηβικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά λείπει ο Τζιουμάκας που θα είναι μέλος αυτής της ομάδας. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ποτέ δεν είμαι απαισιόδοξος, όταν δουλεύω για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ».

Η τριάδα των αγώνων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (29/12, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας και η μίνι προετοιμασία θα «κλείσει» την Δευτέρα (30/12) με μια τελευταία προπόνηση στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Τα σετ: 
21-25, 25-15, 25-23, 27-29.

Εθνική Εφήβων: 
Παπάζογλου, Τσέλιος, Κασαμπαλής, Σπυριούνης, Βουλκίδης, Φωτιάδης, Καρασαβίδης (λ), Τσιράκης (λ), Μούχλιας, Κωστόπουλος, Μελλές, Δημητούλης, Ιωαννίδης.

Παλλήνη: Τσικάτος, Λυκούρεσης, Ανάγνου, Αντωνάκης, Μανιάτης, Ψάρρης, Τσαδήμας (λ), Μάρκου, Κουλοχέρης

Διαβάστε επίσης