Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

O ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ για την απάντηση του κ. Παπαθανασίου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου της ΤOSOH του ΑΚΤΩΡΑ και των λοιπών μεγαλοεργολάβων θέλει να δηλώσει για άλλη μια φορά:


1) Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το λιμάνι της Γρίτσας κατατέθηκε επίσημα και στη σύσκεψη των φορέων στο Λιμενικό Ταμείο αλλά και με την πρόσφατη ανακοίνωση της οργάνωσής μας.

2) Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και δεν είναι υπέρ της ανάπτυξης που πρεσβεύει ο κ. Δήμαρχος και η κυβέρνηση που στηρίζει. Ανάπτυξη για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, εξευτελιστικά μεροκάματα και συμβάσεις ορισμένου χρόνου σαν αυτά που δίνει η COSCO. Δεν είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος, η διάλυση του τουρισμού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο όνομα των κερδών για τους εργολάβους φίλους του Δημάρχου.Ας μην παίζει με την αγωνία των ανέργων τάζοντας ανύπαρκτες θέσεις εργασίας.

3) Τους εργολάβους ας τους ψάξει ο κ. Δήμαρχος στον περίγυρό του. Σε αυτούς που παραχώρησε σε εξευτελιστικές τιμές τον αμμοχάλικα και το αλιευτικό καταφύγιο για να μολύνουν την θάλασσα ,υποβαθμίζοντας την περιοχή και προξενώντας τεράστιες ζημιές στους αλιείς .Σε αυτούς που προσπάθησε να παραχωρήσει, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει χάρις στον αγώνα του λαού μας, το ιερό βουνό του Ολύμπου για να θάβουν τα βιομηχανικά τους απόβλητα. Προσπαθεί να το κάνει και τώρα θέλοντας να χρησιμοποιήσει το λιμάνι της Γρίτσας. Ανέλαβε φαίνεται να εξοφλήσει πολλά γραμμάτια ο Δήμαρχος για τους φίλους …Ο Λαός όμως δεν θα τον αφήσει. Άλλωστε η αξιοπιστία των δηλώσεων του Δημάρχου είναι αντίστοιχη της σοβαρότητας των δηλώσεών του περί παραίτησής του ανά εξάμηνο. Τέλος τον καλούμε να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές στα ερωτήματα που θέτουμε, αυτό ζητάει και η τοπική κοινωνία.