Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Έναρξη Νέων Εξειδικευμένων Σεμιναρίων ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με 32 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεπή προσανατολισμό στην ποιοτική εκπαίδευση, ανακοινώνει την έναρξη νέων εξειδικευμένων σεμιναρίων Διακόσμησης Εσωτερικών Χώρων, στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 100 ώρες.
Aναλυτικά, οι διδασκόμενες ενότητες είναι οι εξής:

-       Γραμμικό Κατασκευαστικό Σχέδιο (36 ώρες)
-       Ελεύθερο Σχέδιο (22 ώρες)
-       Ιστορία Τέχνης - Design (10 ώρες)
-       Διακοσμητικό Σχέδιο (22 ώρες)
-       Τεχνολογία Υλικών (10 ώρες)
Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών  του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων, και η ενημέρωση πάνω στις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης, ώστε ο απόφοιτος να είναι σε θέση να διαμορφώνει το χώρο συνδυάζοντας το στυλ με τη λειτουργικότητα.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης, αλλά και σε κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για την αισθητική του εσωτερικού χώρου.
Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, πάντα πρωτοπορεί και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σπουδαστών αλλά και των πιο ενημερωμένων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, κατανοώντας τις αλλαγές και τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στην αγορά.


Για περισσότερες πληροφορίες:
KEAΣ ΞΥΝΗ - Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310552406, Εmail: keas@xinis.net   Website: www.keasxini.edu.gr