Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η κοινωνία οργανωμένη ,συμφιλιωμένη θα αποβάλλει και θα συντρίψει κάθε μορφής φασισμό πού προκαλεί ανωμαλία και ανασφάλεια.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ δικηγόρου.
Η κοινωνία οργανωμένη ,συμφιλιωμένη θα αποβάλλει και θα συντρίψει κάθε μορφής φασισμό πού προκαλεί ανωμαλία και ανασφάλεια.Ενδεχομένως είναι επιβεβλημένη η αυστηροποίηση τής ποινικής
νομοθεσίας και η ενεργοποίηση τών αντανακλαστικών τής Πολιτείας.

ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ Ή ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Συγκλονισμένη,άναυδη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί έντρομη, σοκαρισμένη τήν εγκληματική συμπεριφορά ατόμων ενταγμένων σε πολιτικά ακραία ,η εξτρεμιστικά κόμματα,τήν επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη έκρηξη πολιτικού η φυλετικού μίσους,με αποκορύφωμα τήν στυγνή εγκληματική ,ανθρωποκτόνο συμπεριφορά ενος νεοναζί όπως αποκαλείται απο τα Μ.Μ.Ε. που σε κεντρικό σημείο κατοικημένης περιοχής της Αττικής,δολοφονεί, μαχαιρώνει αδίστακτα εναν συνάνθρωπο του εξαιτίας πολιτικής διένεξης και αντιπαράθεσης αρχικά λεκτικής που μετατρέπεται σε ποινικά κολάσιμη πράξη. Ποιός ευθύνεται όμως πραγματικά για τήν εμφάνιση και γιγάντωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που σήμερα όλοι σύσσωμα αποκηρύσσουμε και αποδοκιμάζουμε και τήν αποκαλούμε εγκληματική οργάνωση?
Μήπως η κοινωνική ανέχεια,εξαθλίωση και φτώχεια πρωτόγνωρη ευθύνονται για τήν άνοδο αυτού του νεοπαγούς νεοναζιστικού κατά πολλούς πολιτικού μορφώματος που απέκτησε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση?Όλοι καταδικάζουμε απερίφραστα την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου αξιόλογου ανθρώπου πού μάχονταν ειρηνικά για τίς ιδεολογικές και κοινωνικές αντιλήψεις και απόψεις του,αδιανόητο να εξοντώνεις ετσι κτηνωδώς όποιον έχει αντίθετη πολιτική φιλοσοφία.
Η Χρυσή Αυγή έχει αναμφισβήτητα συγκροτήσει και εξαπολύσει τάγματα εφόδου που εξοπλισμένα βαρέως κτυπούν ανελέητα τόν εχθρό ,τόν αντίπαλο συμπατριώτη που βρίσκεται στήν αντίπερα όχθη, έχουμε φθάσει στα όρια τού φασιστικού ολοκληρωτισμού,η Πολιτεία αδυνατεί να παρέμβει έγκαιρα και αποτελεσματικά,ώστε να καταστείλει τα φαινόμενα αυτά ενω διαθέτει επαρκές νομικό οπλοστάσιο.
Αυτός ο εγκληματικός μηχανισμός πρέπει να εξαρθρωθεί,όμως αυτό αφορά και τίς ακροαριστερές,αναρχικές ομάδες και συμμορίες που καταστρέφουν και σκοτώνουν ανεξέλεγκτα,μήν ασκούμε μονομερή κριτική κατά της Χρυσής Αυγής,η κοινωνία μας ήλθε αντιμέτωπη με τέτοια δυσάρεστα,αποκρουστικά φαινόμενα τα προηγούμενα χρόνια ακόμη και σε περιπτώσεις βίαιων συγκρούσεων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων,μήν το λησμονούμε και περιορίζουμε το πρόβλημα μόνον σε ενα ακραίο ναζιστικό κόμμα που δηλώνει εθνικιστικό και πατριωτικό.
Η κοινωνική,οικονομική πολιτική και η συμπεριφορά ενδοτισμού και παραχωρήσεων αξιοπρέπειας και εθνικού πλούτου σε δανειστές και εκπορθητές προκάλεσαν αυτά τα ακραία περιστατικά, η απελπισία τού κόσμου, η απόγνωση ,μην παριστάνουν υποκριτικά,θεατρινίστικα, οι Σαμαράς και Βενιζέλος τούς τιμητές και κατήγορους.Υπενθυμίζω οτι η ανεκτική στάση και ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΗ ολιγωρία των αρχών συνετέλεσαν στήν αποθράσυνση της Χ.Α. που αντιποιείται τήν ΕΛ.ΑΣκαι καταδιώκει η ξυλοκοπά τους ταλαιπωρημένους μετανάστες.Οι συνέπειες αυτής της εμφυλιοπολεμικής ατμόσφαιρας θα είναι ολέθριες για την χρεοκοπημένη και γονατισμένη πατρίδα μας που δέν αντέχει τέτοιες περιπέτειες και τον διεθνή διασυρμό που συνεπάγεται αυτό το τραγικό συμβάν που μας δυσφημεί διεθνώς.
Το διπολικό και καταρρέον πολιτικό κατεστημένο που κατρακύλησε και λεηλάτησε την χώρα και τήν εφθασε υπαίτια στό χείλος τού γκρεμού ανεύθυνα πολιτικολογώντας και πλιατσικολογώντας εκμεταλλεύεται αυτο το θλιβερό γεγονός ωστε να απομονώσει και να στοχοποιήσει την ανερχόμενη Χ.Α.,που σκορπίζει ρατσιστικό μίσος με τις διακηρύξεις της,αποσιωπώντας και υποβαθμίζοντας εντέχνως τις εγκληματικές ευθύνες του ,που ολοι γνωρίζουμε.Πρέπει να παύσουμε να θεωρητικολογούμε και να πολιτικολογούμε ακατάπαυστα ιδιοτελώς πρός εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.Ποιος δεν συμφωνεί οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΟΛΙΓΏΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΊΑΖΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ? Έχουν αντιληφθεί τον υφιστάμενο κίνδυνο γενικής ανάφλεξης?Πώς θα τιμωρηθούν για την εγκληματική αδράνεια τους?Κάνουν σωστά τήν δουλειά τους οταν καθημερινά εκδηλώνονται ατιμώρητα τέτοιες εγκληματικές ,βίαιες επιθέσεις?Πόσοι έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου?
Εχουν όμως κυρίαρχη, θεμελιώδη ευθύνη για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν, μαζι και οι Εταίροι μας που μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα.
Οι Ελληνες θα ξεσηκωθούν κατα τής βίαιης κατάλυσης τής κοινωνικής ειρήνης και ομαλότητας δημοκρατικά ,θα ανακτήσουν τήν ανεξαρτησία και ελευθερία τους,θα απομονώσουν τούς στυγερούς,ειδεχθείς δολοφόνους, η Δημοκρατία θα θωρακισθεί και θα λειτουργήσει,οι θεσμοί θα δυναμώσουν , δεν θα ισοπεδωθούν. Οφείλουμε ολες οι πολιτικές δυνάμεις με ωριμότητα και συνεννόηση, χωρίς εξτρεμισμούς,η προβοκατόρικη συμπεριφορά να συστρατευτούμε ,να περιφρουρήσουμε την κοινωνική ειρήνη,και γαλήνη,θέτοντας υπέρτερα την Ελλάδα που κλυδωνίζεται και ποδοπατείται από τόν ξένο οικονομικό παράγοντα που εχει εισβάλλει στα ιερά χώματα της γενναίας πατρίδας μας.