Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αιγινιακός: Συγχαρητήρια από την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού/ Εκδρομή φιλάθλων στα Γιάννινα/ Κύπελλο η ομάδα Νέων

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αιγινιακό για την πρόκριση του κυπέλλου στην επόμενη φάση έστειλε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ.Ξανθίππη Βασιλειάδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ.Ξανθίππη Βασιλειάδου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές-προπονητικό τιμ και Διοίκηση της Π.Α.Ε. Αιγινιακός για την πανάξια πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΠΟ. Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Γιαννιτσά αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες του φετινού Αιγινιακού που για ακόμη μια φορά μας έκανε υπερήφανους. Εύχομαι πάντα επιτυχίες".


Εκδρομή φιλάθλων στα Γιάννινα

Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός διοργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στα Γιάννινα για τον αγώνα της Τετάρτης 25/9/2013 με τον ΠΑΣ,  στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών ομάδων Α'και Β' Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και θα έχει ώρα έναρξης 15:30 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο της εκδρομής Παναγιώτη Δερματά στο τηλ. 6977420016, καθώς και στο καφέ της ομάδας στην Εμποροπανύγηρι Αιγινίου. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 12 ευρώ, ενώ η αναχώρηση θα γίνει στις 10:30π.μ. της Τετάρτης. 


Κύπελλο η ομάδα Νέων

Αγώνα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας δίνει αύριο η ομάδα Νέων του Αιγινιακού. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Κώστα Νικολαϊδη θα αγωνιστούν στις 16:00 στον Μακρύγιαλο όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Κεραυνό.