Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΑΧΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Κων/νο Προδρόμου
  Η υποτακτική συγκυβέρνηση του  << ανήκομεν εις την Δύσιν >> σύρετε πίσω από το άρμα των αμερικανών και των συμμάχων τους στο ζήτημα διευθέτησης της κατάστασης στη Συρία. Η
επίκληση υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μέρους των  Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, που αναμασά η χώρα μας επίσημα, αποτελεί φύλλο συκής της πραγματικής γυμνής αλήθειας. Στην ουσία ετοιμάζεται  να γίνει επέμβαση για τα συμφέροντα των ισχυρών.

   Κύριε Βενιζέλο  δυστυχώς καταντήσατε το δεξί χέρι του Σαμαρά΄ με περισσή ευκολία γίνατε κολαούζος του αδύναμου πρωθυπουργού ξεχνώντας  ότι είστε Πρόεδρος – Διάδοχος  του φιλειρηνιστή ιστορικού  Ιδρυτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ  αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος  είχε κάνει ομάδα από άλλους πέντε ηγέτες κρατών της υφηλίου για την υποστήριξη  της  διεθνούς ύφεσης και ειρήνης ΄  απ´αυτούς  οι δύο δολοφονήθηκαν  από σκοτεινές  δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης,  χωρίς να  εξιχνιαστούν τα  εγκλήματα αυτά.  Βαγγέλη η       3η Σεπτέμβρη είναι κοντά, ο Κουβέλης ρίχνει άγκυρα συνεργασίας και εσύ ακολουθείς τον κατήφορό σου.
   Το ντουέτο Σαμαρά- Βενιζέλου, με το δεύτερο ζηλωτή του πρώτου και επιδεικνύοντα σπουδή στο παραπάνω θέμα μείζονος  εξωτερικής  πολιτικής και εθνικής σημασίας, συμμορφώνεται ανεπιφύλακτα   στη θέληση των αφεντικών του.
   Μπράβο σας !  ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ  ΑΡΧΟΛΟΙΠΑΡΟΙ και ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΔΕΣ πρέπει να σας υπενθυμίσω, τη  φράση του πρωτοπαλίκαρού σας  Άδωνη Γεωργιάδη, εν όψει  των πολύ κοντινών εκλογών:   θα δείτε  ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ από τον ελληνικό λαό!
Κατερίνη  02.09.2013
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας