Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης: «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Για τα παιδιά του Ελλ. Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθητοποίησης «Μια αγκαλιά πριν το σχολείο», που συνδιοργάνωσαν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής
Ευθύνης και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό κτίριο ΒΙΕΝΝΗ, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ. Στόχος της, ήταν η συλλογή σχολικών ειδών, τροφίμων και χαρτικών για τα παιδιά που διαμένουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Η συλλογική δράση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ράδιο Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με την μεγάλη προσφορά του κόσμου, έδωσαν στα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τη διαβίωση τους.
Ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση δείχνοντας την αγάπη και την ευαισθησία του προς τα παιδιά. Παρέδωσε εγκυκλοπαίδειες και σχολικά είδη, μία χειρονομία που ενίσχυσε ιδιαίτερα το σκοπό της διοργάνωσης. Το Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας, συνδράμοντας στο φιλανθρωπικό έργο.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για ακόμα μια φορά, στέκει αρωγός σε δράσεις ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό προφίλ του.

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, iek@xinis.net, http://www.xinis.edu.gr