Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ο Γιώργος Καραγιώργος «πάλεψε» με τα κύματα και βγήκε νικητής - Ο πρωταθλητής του windsurf και 3αθλητής Ευρώπης μιλάει στο Πινάκιο για το άθλημα αλλά και τους «καρχαρίες» που υπάρχουν...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... pinakio.blogspot.gr
«Έχω κάνει windsurf σε όλες τις θάλασσες του κόσμου και δεν είδα ποτέ μου καρχαρίες, όμως έξω από το νερό βλέπω συνέχεια»

«Στην Ελλάδα μπορείς να κάνεις παντού windsurf»

«Στην σχολή μου έχω  ένα παιδάκι 11 χρονών αλλά παλιότερα έχει τύχει να διδάσκω  παιδάκια
8 χρονών αλλά και σε έναν κύριο που ήταν πάνω από 60! Το windsurf είναι για όλους»


Συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο

Ένας φιλόσοφος κάποτε είχε πει πως η ζωή δεν είναι τίποτα άλλο από σημεία ομόκεντρων κύκλων...Γνωρίζουμε ανθρώπους ζούμε έντονα μαζί τους, αλλά η ίδια η ζωή «απαιτεί» να χάνουμε τα ίχνη τους. Όταν λοιπόν φοιτούσα στο γυμνάσιο στο μπροστινό θρανίο από εμένα βρισκόταν ένα παιδί με γυαλιά, ψηλό και «γεμάτο» με τον οποίο πειράζαμε όλα τα κορίτσια της τάξης. Όταν τελειώσαμε και τη Γ’ γυμνασίου ο Γιώργος  δεν ακολούθησε στο Λύκειο του συγκροτήματος γιατί πήγε σε άλλη περιοχή...Χαθήκαμε όπως ήταν φυσικό.
Πέρασαν 15 χρόνια και όταν τον είδα δεν τον γνώρισα...ψηλός, αθλητικός και πρωταθλητής στο windsurf… Oλόγος για τον Γιώργο Καραγιώργο, τον παλιό μου συμμαθητή ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε να ανταμώσουμε διέσχισε με την σανίδα του τις θάλασσες του κόσμου, τελείωσε τη σχολή του, έκανε πρωταθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο (παρακαλώ) και σήμερα διδάσκει windsurfing.
Όσοι με ξέρετε καλά, καταλάβατε ότι του πήρα συνέντευξη και μάλιστα είναι από τις λίγες που χάρηκα. Κι αυτό όχι επειδή μόνο ο Γιώργος είναι αξιόλογος, αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα στιγμές στα εφηβικά μου χρόνια εξελίχθηκε ακολουθώντας το ρητό του Καζαντζάκη, «Φθάσε εκεί όπου δεν μπορείς» και ο Γιώργος έφθασε...Με τιμή μεγάλη σας παρουσιάζω μέσα από το Πινάκιο τον πρωταθλητή της ιστοσανίδας Γιώργο Καραγιώργο...


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

pinakio.blogspot.gr