Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Χρυσή Αυγή για προνόμια μουσουλμάνων στις πανελλήνιες, για τοκογλύφους και Βενιζέλο Αβραμόπουλο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Να καταργηθούν τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις
 Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι αντισυνταγματικό και αναξιοκρατικό να εισάγονται σε ανώτατες
σχολές μαθητές με κάκιστη βαθμολογία λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και καλλιεργεί τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία.

Ας σημειωθεί πως στις φετινές βάσεις η κυβέρνηση έκρυψε τον όρο "μουσουλμάνοι" μέσα στο εύηχο "κοινωνικά κριτήρια". Ειδικοί σύμβουλοι του υπουργείου παιδείας εισηγήθηκαν αυτό το φθηνό τέχνασμα με σκοπό να περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή.


Όχι στην υφαρπαγή της κρατικής περιουσίας από τους τοκογλύφους
 Κάθε καλός τοκογλύφος πρώτα σε καταστρέφει οικονομικά και έπειτα σου αρπάζει την περιουσία. Η τρόικα ολοκληρώνει το σχέδιό της για την Ελλάδα με την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου και των ακινήτων του Δημοσίου, μέσω κερδοσκοπικής εταιρίας του Λουξεμβούργου. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση καταγγελία του μνημονίου και άρνηση πληρωμής του παράνομου, τοκογλυφικού χρέους. Η κρατική μας περιουσία ανήκει στον ελληνικό λαό.


Για την συνάντηση Βενιζέλου - Αβραμόπουλου και την μετατροπή της Ελλάδος σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων
 Καμία διευκόλυνση στους εγκληματίες αμερικανοσιωνιστές που ετοιμάζονται να βομβαρδίσουν το ελεύθερο έθνος της Συρίας. Η διεφθαρμένη συγκυβέρνηση μετέτρεψε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Βενιζέλος και Αβραμόπουλος μιλάνε για εγκλήματα και ταυτόχρονα στηρίζουν τους σφαγείς ισλαμιστές της Αλ Κάιντα. Η Ελλάς οφείλει να προασπίσει τα εθνικά της συμφέροντα και να απέχει εντελώς από τους βρώμικους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο.