Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Καλλιθέα αγνόησε το ΣΔΟΕ...

Στην Καλλιθέα Χαλκιδικής το αντάρτικο στις αρχές του κράτους. Το ΣΔΟΕ επέβαλε 48ωρο λουκέτο για φοροδιαφυγή, αλλά το μαγαζί λειτούργησε κανονικότατα παρά τις δύο
συλλήψεις που έγιναν- Ερωτηματικά για την στάση της αστυνομίας που είναι υπεύθυνηση για την εφαρμογή του νόμου-Καρατομήθηκε η διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας- 

Στα χαρτιά έμεινε το 48ωρο λουκέτο που μπήκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής για φοροδιαφυγή.

Το ΣΔΟΕ πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου έφοδο και διαπίστωσε πλήθος φορολογικών παραβάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες στο μαγαζί -όπου εμφανιζόταν γνωστός λαικός τραγουδιστής- βρίσκονταν 500 θαμώνες και δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη.

Ωστόσο θαμώνες ανέφεραν στο ΡΘ ότι το μαγαζί χθες λειτούργησε κανονικά.

Μάλιστα συνελήφθησαν δύο άτομα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όμως το νυχτερινό κέντρο λειτούργησε κανονικά. Οι δύο συλληφθέντες είναι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η κόρη του ιδιοκτήτη. Θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα και μέχρι τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι. 

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ τα μέλη του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος επιβάλουν μεν το "λουκέτο" αλλά για την εφαρμογή της απόφασης υπεύθυνη είναι η αστυνομία της περιοχής.


'Ηδη έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα η αναπληρώτρια διοικήτρια του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας. 

http://www.rthess.gr/