Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : κυβερνητικό « δωράκι » 435.666 ευρώ σε « Εταιρία Στουρνάρα »

«Δωράκι» 435.666 ευρώ (τυχαία παραπέμπει σε… «σατανικό» αριθμό;) φαίνεται ότι έκανε η κυβέρνηση στη σύζυγο και στις κόρες του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα
με καταγγελία – «βόμβα» του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.
Η δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά το ταξίδι – «σκάνδαλο» του κ. Στέλιου Σταυρίδη με το προσωπικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη που ήρθε να επιβεβαιώσει όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάει χέρι χέρι με συγκεκριμένα συμφέροντα.
Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής και γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος (ΧΡΙΚΕ) Νίκος Νικολόπουλος καταγγέλλει την ανάθεση ποσού 435.666 ευρω από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου σε δύο διαφημιστικές εταιρείες για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών στην «Πρόληψη της Πολυφαρμακίας». Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο, η 1η διαφημιστική εταιρεία με την επωνυμία «MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS EΠΕ» φέρεται να αναλαμβάνει δουλειές από το Δημόσιο και να διοργανώνει συνέδρια και να αναλαμβάνει διαφημιστικές εκστρατείες. Σε αυτή την εταιρεία συμμετέχει ως Γενική Διευθύντρια η Σταυρούλα Νικολοπούλου (σύζυγος του υπουργού Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα!) και -σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της- βασικοί εταίροι είναι και οι Μυρτώ Στουρνάρα και Νεφέλη Στουρνάρα, δηλαδή οι… θυγατέρες του ΥΠΟΙΚ!
Η δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρίας έφτασε έως την Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, ο οποίος αναζητούσε απαντήσεις για το κόστος αλλά και για την διαγωνιστική διαδικασία, τόσο από τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όσο και από τον πρώην υπουργό υγείας Ανδρεα Λυκουρέντζο σχετικά με το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και την διοργάνωση του από την εταιρεία Mindwork Business Solutions (συζύγου Στουρνάρα). Η απάντηση ήρθε μόνο από τον υπουργό Yγείας και ανέφερε ότι δεν έχει καταγράφει καμία πίστωση για την πληρωμή δαπανών του συγκεκριμένου συνεδρίου.
Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο συνέδριο η διοργανώτρια εταιρία θεώρησε σωστό να καλέσει ως βασικό ομιλητή και τη σύζυγο του υπουργού οικονομικών, ώστε να δώσει κύρος στο συνέδριο, άλλωστε η πλειονότητα των συνεδρίων είναι αμφιβόλου χρησιμότητας.
«Εταιρία Στουρνάρα»: Πήρε το έργο αν και όφειλε στο δημόσιο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΧΡΙΚΕ, η διαδρομή της συγκεκριμένης εταιρίας έχει αρκετά σκοτεινά σημεία. Στις 13-6-2012 λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμό για να διεκδικήσει την διοργάνωση ημερίδων του υπουργείου Παιδείας. Ωστόσο αποφασίζεται να μην πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό, καθώς εντοπίζεται από την επιτροπή ελέγχου ότι έχει καταδίκη για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών ΤΑΕ!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://justiceforgreece.wordpress.com/