Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Τα 20 καλύτερα beach bar του πλανήτη

Το CNN πρόσφατα ανακοίνωσε μια λίστα με τα καλύτερα beach bar σε όλο το κόσμο, ανάμεσα σε αυτά μάλιστα φιγουράει στην πέμπτη θέση και ένα ελληνικό. Όχι, δεν βρίσκεται εκεί που φαντάζεστε: στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη. Οι συντάκτες του CNN το ανακάλυψαν στην Κάλυμνο.
Πριν σας αποκαλύψουμε όμως τη λίστα με τα 20 καλύτερα beach bar του κόσμου,
αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που κάνει ένα beach να ξεχωρίζει. Ψάχνοντας δεν βρήκαμε μόνο ένα χαρακτηριστικό, αλλά πολλά. Αυτά μάλιστα διαπιστώσαμε ότι αλλάζουν ανάλογα με την περιοχή και την κουλτούρα της κάθε χώρας. Κάποια ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια, το design τους, το πολύτιμα υφάσματα στα day beds τους, ενώ κάποια άλλα για το μποέμ χαρακτήρα τους, τη ζωντανή μουσική της, την αυθεντική, απείραχτη ατμόσφαιρα που έχει ανάγκη κάποιος όταν βρίσκεται μερικά βήματα μακριά από την θάλασσα.

Dune Preserve Beach Bar, Ανγκουίλα
Είναι το bar που θέλει να βρεθεί κανείς με το που θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Καραϊβική. Ανήκει σε ένα τραγουδιστή της ρέγκε, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την μουσική υπόκρουση. Μαζί του στο μπαρ συνομιλούν από χρηματιστές της Wall Street μέχρι επίδοξοι μοντέρνοι πειρατές.The Dune Preserve, The Valley, Ανγκουίλα. 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://www.arttravel.gr