Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Προπηλακίστηκε ο Σαββίδης, μπουκάλι στον Γλύκο!

ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Η οδυνηρή ήττα από τον Ατρόμητο με 2-1 που ήρθε μάλιστα στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ξεχείλισε και πάλι την οργή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα από την οργή του κόσμου δεν γλίτωσε ούτε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος
αποδοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε τετ α τετ με τους οπαδούς.
Περίπου 300 φίλοι του «δικεφάλου» βρέθηκαν για αρκετή ώρα συγκεντρωμένοι έξω από τα αποδυτήρια και περιμένουν ώστε να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη η ατμόσφαιρα μύριζε... μπαρούτι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς ακούστηκε από τις κερκίδες ένα μακρόσυρτο «ουυυυυυυ» με τον κόσμο να φωνάζει το «…βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα».

Εν συνεχεία έξω από τα αποδυτήρια ακούστηκαν αρκετά συνθήματα και κατά της διοίκησης, ειδικά όταν έκανε την εμφάνισή του ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτος της ΠΑΕ, αποχώρησε μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ το σύνθημα που ακουγόταν ήταν το «...ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ...α και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε.
  Προπηλακίστηκαν Ιβάν, Ζαγοράκη και Βρύζα
Κάποιοι έβριζαν, άλλοι χειροκροτούσαν ειρωνικά, και άλλοι ζητούσαν απο τον Σαββίδη να κάνει αλλαγές και να «πάρει» κεφάλια. Κάποιοι οπαδοί ακολούθησαν Σαββίδη και Ζαγοράκη μέχρι το αυτοκίνητο, ενώ ένας το χτύπησε ελαφρά με το χέρι του κατά την αποχώρηση! Λίγο πιο δίπλα από τους δύο άνδρες ήταν ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος στεκόταν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων και τα άκουσε χοντρά από τους οπαδούς.
Αποθέωση για Πάμπλο Γκαρσία

Επίσης οι οπαδοί φώναξαν και πάλι το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ οι Λίνο και Χακόμπο χειροκροτήθηκαν εκ νέου, όπως ακριβώς συνέβη και στα επεισόδια πριν απο λίγο καιρό μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες παρέμειναν στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα, για να ακολουθήσουν αργότερα οι Καμαρά, Ρομπέρ, Κατσικάς, Ολίσε, Κουμάλο και Βούκιτς. Μόνο ο τελευταίος χειροκροτήθηκε, ενώ οι υπόλοιποι αποδοκιμάστηκαν.
Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν συνοδεία των ανδρών ασφαλείας του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν επέτρεψε στους οπαδούς να τους προσεγγίσουν, αν και αρκετοί το προσπάθησαν.

Βροχή τα αντικείμενα σε «Σάλπι» και Αθανασιάδη!

Εκείνοι που δέχθηκαν τις περισσότερες αποδοκιμασίες ήταν και πάλι (όπως και μετά το ματς με τον ΠΑΣ) οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Οι δύο παίκτες δέχθηκαν πολλά αντικείμενα, υβριστικά συνθήματα, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να προξενήσουν φθορές στα αυτοκίνητά τους! Εντονα αποδοκιμάστηκαν και οι Φωτάκης και Αποστολόπουλος, τους οπαδούς να φωνάζουν στον τελευταίο «φύγε, ο Έτο είναι καλύτερος».
Χτυπήθηκε με μπουκάλι ο Γλύκος!

Κι αν Σάλπι και Κλάους τη... γλίτωσαν φθηνά, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα μπουκάλι που δέχθηκε! Μάλιστα ο Ελληνας τερματοφύλακας χρειάστηκε να εξεταστεί από τον γιατρό του «δικεφάλου», ο οποίος διαπίστωσε ότι η κατάσταση του παίκτη του ΠΑΟΚ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Έτσι στη συνέχεια αποχώρησε.

Τέλος, η αποστολή της ομάδας του Ατρομήτου, αποχώρησε από την πόρτα της Θύρας «8».