Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Α΄ Έκτακτο Συνέδριο την Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Μας το έστειλε το Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Tην Κυριακή στις 26 Μαΐου 2013 , θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ξενοδοχείο "CARAVEL" (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Σταθμός ΜΕΤΡΟ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ" αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) το Α΄ Έκτακτο Συνέδριο του Συνδέσμου, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ανωτάτου Πολιτικού
Συμβουλίου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,

Στο συνέδριο καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου.

Καλούμε όμως και κάθε συμπολίτη μας που αισθάνεται ότι το πολιτικό σύστημα που κυβερνά τον τόπο μας έχασε πλέον και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας του και συνειδητοποιεί την εθνική αναγκαιότητα να αντικατασταθούν τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα και πρόσωπα με νέες πολιτικές δυνάμεις.

Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , που αναζητά να δραστηριοποιηθεί πολιτικά μακριά από τα ένοχα επαγγελματικά κόμματα και να ενωθεί με τις δημιουργικές δυνάμεις της Πατρίδος μας. Nα έλθουν κοντά μας και να μας ακούσουν. Να διατυπώσουν την άποψή τους και να συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου.

Ο σκοπός του συνεδρίου, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, είναι:

α. H εκλογή νέας ηγεσίας, Προέδρου του κόμματος και μελών του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου.

β. Η ψήφιση τροποποιήσεως άρθρων του Καταστατικού που ενέκρινε και εισηγείται η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος .

Οι εργασίες του συνεδρίου θα αρχίσουν στις 09:00 και θα λήξουν στις 21:00 της ίδιας ημέρας.

Λεπτομέρειες επί του προγράμματος, των διαδικασιών, των υποψηφιοτήτων και των ομιλιών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Φίλε και φίλη

Η αληθινή Δημοκρατία απαιτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών . Η αδιαφορία , η απάθεια , η εσωστρέφεια , η ατολμία και ο φόβος των πολιτών οδηγούν στον αυταρχισμό, στην εθνική συρρίκνωση και στη διάλυση των ελπίδων των νέων μας.

Η κάθε γενιά στον τόπο μας κάτι έκανε όταν τη χρειάσθηκε η Πατρίδα . Εσύ τι θα κάνεις;.