Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συγχαρητήρια στον μαθητή του 2ου Δημ. Σχολείου Λιτοχώρου Πιερίας Αστέριο Ρέυνικ για την τιμητική διάκρισή του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Doodle 4 Google!

ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΕΥΝΙΚ, 2ο Δημοτικό Σχολείο, Λιτόχωρο. "Η Ελλάδα μου, ο ήλιος και η θάλασσα"

                Συγχαρητήρια στον μαθητή του 2ου Δημ. Σχολείου Λιτοχώρου Πιερίας Αστέριο Ρέυνικ για την τιμητική διάκρισή του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Doodle 4 Google! Το συγκεκριμένο έργο αναδείχθηκε ανάμεσα σε 4 εθνικούς φιναλίστ, έναν από κάθε ηλικιακή ομάδα. 
                Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και σε όλους τους μαθητές της Πιερίας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Ο τελικός νικητής θα δει το doodle του να εμφανίζεται στη σελίδα της Google (www.google.gr) για 24 ώρες. Επίσης,  κέρδισε: 
  • Ένα Chromebook
  • Ένα Wacom tablet
  • Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε
  • Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής)
Το σχολείο του νικητή θα κερδίσει 30 Chromebook υπολογιστές με σκοπό να δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στην οποία οι μαθητές θα μπορούν να ανακαλύπτουν τον κόσμο της τεχνολογίας.


                                                                    Ο Διευθυντής ΠΕ Πιερίας

                                                                    Κρίτογλου Αστέριος