Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 / Αηδίασε όλη η Ελλάδα! (pics, vids)

Γιάχος, Τριτσώνης έπαθαν ολική τύφλωση, βούτηξαν το κύπελλο από τον Αστέρα και το χάρισαν στον Ολυμπιακό (1-3 στην παράταση)!  


Ιδανικό ξεκίνημα για Αστέρα
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιους αγώνες να ξεκίνησαν πιο
δυνατά, όμως γρήγορα οι τυπικά γηπεδούχοι Τριπολιτσιώτες ανέλαβαν τα ηνία. Με τους Κοντοέ και Ουσέρο να έχουν κερδίσει την... μάχη του κέντρου και τους Ντε Μπλάσιτς, Ράγιος και Περόνε να απειλούν πριν τον πάντα επικίνδυνο Περόνε, έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Για την ακρίβεια από το 10', όταν ο Ντε Μπλάσιτς με κεφαλιά ανάγκασε τον Κάρολ να διώξει εντυπωσιακά.
Έκρυψαν τη μπάλα και 1-0!
Η ευκαιρία αυτή ήταν προάγγελος του πρώτου γκολ στον τελικό. Ένα γκολ που πέτυχαν οι τυπικά γηπεδούχοι μόλις στο 13'. Στο λεπτό εκείνο έκρυψαν τη μπάλα. Ο Περόνε βρήκε εξαιρετικά τον Ναβάρο, αυτός έκανε το σουτ με τον Κάρολ να διώχνει και στην συνέχεια ο Ράγιος από κοντά έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήγε όπως ήθελε το ματς. Κράτησε στην άμυνα και στο κέντρο και δεν έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους για να κάνουν κάτι καλό. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποια σουτ, χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Φούλοπ.
Μίλησε ο Φουστέρ
Οι Αρκάδες κρατούσαν μέχρι το 42'. Στο σημείο εκείνο μίλησε ο Φουστέρ. Ο Μήτρογλου έφυγε λίγο έξω από την περιοχή, αντί να κάνει το σουτ (καλά έκανε, όπως φάνηκε και στην συνέχεια), πάσαρε αριστερά στον Αμπντούν που παίζοντας στη θέση του έκανε τη σέντρα και ο Φοουστέρ με προβολή έφερε το ματς στα ίσια. Όσο ο Ισπανός έπαιζε αριστερά, ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος, ενώ και ο Αμπντούν ήταν εκτός αγώνα. Μόλις ο Μίτσελ το κατάλαβε και το άλλαξε, ήρθε η ισοφάριση για τους «ερυθρολεύκους». Αυτή ήταν και η τελευταία φάση, πριν ο Γιάχος σφυρίξει το τέλος του ημιχρόνου.
Διαμαρτυρίες για πέναλτι

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook