Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δήμαρχος Δίου Ολύμπου Γ.Παπαθανασίου: Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί, πάση θυσία!!!!!!!!!!

Αλήθεια η δήλωση αυτή, αφορά και τα τρία κόμματα της τρικοματικής, από τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές Παπαθανασίου;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ
ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ....

* Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ 


* ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΕΧΕΙ, ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. 






«Αυτή η κυβέρνηση, καλώς ή κακώς, πρέπει να στηριχθεί πάση θυσία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, υποδεχόμενος στο Λιτόχωρο τον φίλο του, όπως είπε, παλιό συμφοιτητή του και σημερινό υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, τον Θεόδωρο Καράογλου. 


Από την πλευρά του ο υπουργός αρκέστηκε να 

συμπληρώσει ότι «είναι ανάγκη να στηριχθεί αυτή η κυβέρνηση όσο γίνεται περισσότερο», ενώ ο κ.Παπαθανασίου απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους είπε: «Να τα γράφετε και να τα λέτε εσείς αυτά… Όχι μόνο να γράφετε τα παράπονα». 




Η συνάντηση στο δημαρχείο ήταν σχετικά σύντομη. Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη στο ναυτικό μουσείο, όπου λίγα λεπτά πριν είχε επισκεφθεί ένα σχολείο της Μακεδονίας και μάλιστα, εκπαιδευτικοί και μαθητές βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο με τον υπουργό και τον δήμαρχο. 


Οι κύριοι Βλαχόπουλος και Φελώνης υποδέχθηκαν, εκ μέρους της διοίκησης του μουσείου, τον κ. Καράογλου και τον ξενάγησαν εκεί. Παρόντες στην επίσκεψη ήταν στελέχη του υπουργείου, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τσιμήτρης και Αγοραστός, οι συνεργάτες της αντιπεριφερειάρχη Ρουκάς και Μπαρμπαγεωργόπουλος, κ.ά. 


Η παρουσία του υπουργού στον δήμο Δίου-Ολύμπου ολοκληρώθηκε με επίσκεψή του στο Αλεξάνδρειο Ίδρυμα, στο Λιτόχωρο. Πριν από την επίσκεψη, ο δήμαρχος κ. Παπαθανασίου δήλωσε στους δημοσιογράφους: 


«Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε, εδώ στο δημαρχείο και στο ναυτικό μουσείο, τον υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Καράογλου με τον οποίο μας συνδέει μια παλιά φιλία, ήμασταν συμφοιτητές στην ανωτάτη βιομηχανική σχολή Θεσσαλονίκης. 




Τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε ως καλλικρατικός δήμος Δίου-Ολύμπου. Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το ναυτικό μουσείο Λιτοχώρου, το οποίο είναι το μοναδικό ναυτικό μουσείο σ’ ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. 


Ακολούθως, επισκεπτόμαστε το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα, εδώ στο Λιτόχωρο, επειδή το διάστημα από 8 έως 12 Ιουλίου 2013 θα γίνει το παγκόσμιο συνέδριο παμμακεδονικών ενώσεων Αμερικής, Καναδά και Αυστραλίας, για να συντονίσουμε τις προσπάθειες ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τους Παμμακεδόνες αλλά και για εμάς. 


Είναι ανάγκη να δούμε το πώς θα αξιοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τον χώρο του Αλεξανδρείου Ιδρύματος τον οποίο με κόπο και με χρήματα δημιούργησαν οι παμμακεδονικές ενώσεις και το ελληνικό δημόσιο αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση. 


Θα ήθελα από εδώ να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλη τη χώρα και προς τον απόδημο ελληνισμό ότι η Ελλάδα αντέχει, πέρασε και χειρότερα, θα βγει όμως νικήτρια απ’ αυτή την οικονομική κρίση». 


Read more: http://toaftonoito.blogspot.com/2013/04/blog-post_9144.html#ixzz2RqD9TIiq