Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πανελλήνια αιμοδοσία Χρυσής Αυγής: Εκατοντάδες φιάλες αίμα για Έλληνες συμπολίτες μας

Μας το έστειλε η Χρυσή Αυγή..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 

Απάντηση στους ψεύτες και τους συκοφάντες: Όλα κύλησαν ομαλότατα χωρίς κανένα επεισόδιο. Συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία το κοινωνικό έργο του Κινήματος.
Μοναδική παραφωνία ο θλιβερός χρηματοδοτούμενος θίασος μίας χούφτας Συριζαίων και
ανθελλήνων που δεν τόλμησαν σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν ή να παρακωλύσουν τη διαδικασία
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ημέρα πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Στα νοσοκομεία και τις μονάδες αιμοληψίας ολόκληρης της επικράτειας βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί μέλη, στελέχη, βουλευτές και φίλοι του Κινήματος και έδωσαν αίμα, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φιάλες για την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, που μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που σε μία δύσκολη, προσωπική στιγμή χρειάστηκαν τη βοήθειά μας.
Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η χείρα βοήθειας που προσφέρουμε σε χιλιάδες Έλληνες έχει κάνει όλα τα κοπρόσκυλα του πολιτικού συστήματος να λυσσάξουν. Όλοι αυτοί, που δεν έχουν προσφέρει ποτέ το παραμικρό σε συμπολίτες τους, αντιδρούν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή για την πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά της. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι:


 Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://www.xryshaygh.com