Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΙΜΟΡΑΓΚΑ : «Γιατί δεν πληρώνουμε διόδια»‏

Μας το έστειλε ο Τάσος Αλχαζίδης..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Με την επιστολή αυτή ο κύριος Τζιμοράγκας βάζει τα πράγματα σε σωστή βάση και έρχεται να διορθώσει κατά κάποιο τρόπο την επιστολή του προέδρου του ΠΟΣΧΕΜ Πέτρου Σκουλικίδη ..
Νομίζω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης σε ένα πρόβλημα αυτού του μεγέθους
και όχι με παρακάλια και συμβιβασμούς και μένοντας σε υποσχέσεις των εκάστοτε υπουργών και ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ στα υπουργεία ..
Σε αυτό όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και η ΦΥΣΙΚΗ παρουσία όλου του κλάδου στις όποιες μορφές ΑΓΩΝΑ και τις όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα ..
Συνάδελφοι πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι με το να καθόμαστε αναπαυτικά στον ΚΑΝΑΠΕ μας κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν κανένας μα κανένας δεν έχει το μαγικό ραβδάκι να μας δώσει λύσεις ..
Αν δεν πάρουμε την ΤΥΧΗ του ΚΛΑΔΟΥ στα χέρια μας έστω και τώρα έστω και την τελευταία στιγμή τότε είναι σίγουρο ότι με μαθηματική ακρίβεια βαδίζουμε προς την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε μία πορεία που με περίτεχνη χάρη έχουν χαράξει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ που στο όνομα τις κρίσης και τις επιταγές της ΤΡΟΪΚΑΣ άρχισαν να σκάβουν τον ΛΑΚΚΟ στον κλάδο μας πολύ ποιο πριν από το 2010 με την ψήφιση του περιβόητου ΝΟΜΟΣΧΕΔΊΟΥ για την ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ..
Δεν πρέπει κανένας να ξεχνά ότι επί των ημερών του σημερινού Υπουργού Μεταφορών (κυρίου) ΧΑΝΤΖΙΔΑΚΗ και με την βοήθεια του τότε ευρωβουλευτή και μετέπειτα αρχηγού του ΛΑΟΣ (κυρίου) ΚΑΡΑΝΤΣΑΦΕΡΗ που κατέθεσε την προσφυγή του ΣΕΠΕ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ξεκίνησε το ξήλωμα του πουλόβερ για την απαξίωση και την καταστροφή του ΚΛΑΔΟΥ..        
Ήρθε νομίζω η ώρα να αφήσουμε τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ του παρελθόντος να μείνουν εκεί που τους αξίζει και να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ επιτέλους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο σε όλους ότι ο κλάδος μας δεν είναι ο εύκολος ΣΤΟΧΟΣ όπως κάποιοι υπολόγισαν εδώ και πολλά χρόνια και ήρθαν ως ΓΥΠΕΣ να πανηγυρίσουν πάνω από το ΚΟΥΦΑΡΙ του κλάδου ..
Συνάδελφοι σε αυτό τον ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ πρέπει να πάμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ και ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ..

Υ.Γ. Αξίζει φίλε μου να ζεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει…ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388717994530014&set=a.111235748944908.12840.100001754513714&type=3&theater

Αλαζίδης Αναστάσιος  πρώην πρόεδρος Σωματείου Διεθνών Μεταφορών Ν.Πιερίας .και νυν ΑΝΕΡΓΟΣ η αν θέλετε καλύτερα << ΑΕΡΓΟΣ >>..