Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ.... Ευχαριστούμε πολύ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Πιερικός Αρχέλαος - Αιγάλεω
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Θεωρώ βέβαιο ότι και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, αλλά και της ώρας διεξαγωγής του, ο κόσμος της Κατερίνης θα ανταποκριθεί στην
πρόσκλησή μας»
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις  12,00

  Ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη. Την Κυριακή το μεσημέρι στις 12,00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει την ομάδα του Αιγάλεω και λόγω βαθμολογικής θέσης και των δύο, θα γίνει αναμφισβήτητα ένας δυνατός αγώνας.

  Είναι αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του Α΄ γύρου και διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τσιρτσιμάλης και Μοσχοτόγλου και κομισάριος ο κ. Βάτσιος.

  Για τον αγώνα αυτό ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα που λόγω του ρόστερ της, αλλά και της ιστορίας της, εμπνέει σεβασμό. Για εμάς είναι αυτονόητο ότι το αποτέλεσμα είναι ένα. Θέλουμε τη νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Θεωρώ βέβαιο ότι και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού, αλλά και της ώρας διεξαγωγής του, ο κόσμος της Κατερίνης θα ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας. Η βαθμολογική θέση της ομάδας μας δεν αποτελεί δέλεαρ, αλλά πιστεύω ότι τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας αξίζουν συμπαράστασης του κοινού της μπασκετόφιλης αυτής πόλης».